به گزارش ایرنا از روابط عمومی میراث فرهنگی اردبیل ، نگار سریعالاطلاق روز پنجشنبه گفت: از این تعداد ۲ مورد در حوزه مجتمعهای گردشگری، یک مورد هتل سه ستاره، یک مورد اردوگاه گردشگری و یک مورد سفرهخانه سنتی است.
او اظهار کرد: سرمایهگذاری این پروژهها در شهرستانهای اردبیل، سرعین و خلخال انجام میشود و حجم سرمایهگذاری بیش از چهار هزار میلیارد ریالی با اشتغالزایی ۱۴۵ نفره برای این پنج پروژه پیشبینی شده است.
سریعالاطلاق ادامه داد: از ابتدای امسال در مجموع ۱۷ فقره موافقت اصولی در حوزه گردشگری استان صادر شد و حجم سرمایهگذاری این پروژهها بیش از ۳۶ هزار میلیارد ریال و اشتغالزایی آنها ۶۵۴ نفر میباشد.
وی گفت: استان اردبیل یکی از قطبهای اصلی گردشگری در کشور است که در حوزههای مختلف ظرفیتهای ویژهای دارد و این پتانسیل میتواند زمینهساز علاقهمندی حضور سرمایهگذاران در اردبیل باشد.
استان اردبیل با داشتن ۳۷ منطقه نمونه گردشگری، قابلیت زیادی در این بخش دارد ، طبیعت بکر استان اردبیل به ویژه هوای پاک و معتدل آن، آبهای معدنی سحرانگیر و جاذبههای طبیعی و تاریخی همه ساله میلیونها گردشگر داخلی و خارجی را به خود جلب میکند.
دریاچه شورابیل، دریاچه نئور، شهر گردشگری سرعین، آلوارس، شرکت طبیعت سبز پارس، سردابه، ویله درق، محوطه باستانی کنزق، کلخوران ویند و دربند هیر در شهرستان اردبیل، دهکده توریستی سبلان، حاشیه سد یامچی، آبگرم ایلانجق، مجتمع توریستی تفریحی سقزچی، منطقه گردشگری قره شیران، غارهای روستای گلستان و بولاغلار نیر در شهرستان نیر، محیط پیرامون دریاچه کشت و صنعت، تالاب روستای تپراق کندی و ساحل رود ارس در شهرستان پارس آباد از جمله این مناطق گردشگری است.
علاوه بر این داش حمام، غار یخگان و مجتمع تفریحی آب معدنی گیوی در شهرستان کوثر، خیاو تا گردلوی، قوتور سویی، شابیل، قینرچه، ایلاندو و منطقه گردشگری شیروان دره سی در مشگین شهر، جنگل های آلادیزگه و فندقلو در شهرستان نمین، ازناو، امامزاده عبدالله کلور و منطقه نمونه گردشگری الماس در خلخال و جنگل های آنی سوفلا، منطقه گردشگری ییلاقی داش دیبی و سد گیلارلو در گرمی دیگر مناطق نمونه گردشگری استان اردبیل هستند.