به گزارش خبرنگار ایرنا ، دکتر اسماعیل چمنی روز دوشنبه در نشست هیات رئیسه دانشگاه محقق اردبیلی با اعضای هیات علمی دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی این دانشگاه گفت: این بودجه در روزهای اخیر اختصاص یافته و صرف تعمیر و تامین تجهیزات آزمایشگاهی با هدف توسعه رشتههای مربوطه خواهد شد.
وی بر ضرورت معرفی قابلیتهای دانشگاه محقق اردبیلی در سطح ملی و بینالمللی تاکید و اظهار کرد: معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه از ایجاد شاخههای استانی انجمنهای علمی - ملی در دانشگاه حمایت میکند و با توجه به افزایش رشتههای تحصیلی و مجلات علمی و پژوهشی، باید بخش انتشارات دانشگاه فعال باشد.
وی همچنین با اشاره به فعال شدن پروژههای عمرانی دانشگاه و تلاش برای تکمیل آنها افزود: با تکمیل ساختمان آموزشی، گشایشی در فضای فیزیکی دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی ایجاد و مجوز برگزاری کنفرانسهای این دانشکده پیگیری خواهد شد.
وی ادامه داد: احداث گلخانه تحقیقاتی این دانشگاه برای سال آینده در دستور کار است ، پروژه خوابگاه دانشجویی برادران فعال شده و احداث ۲ باب خوابگاه دانشجویی متاهلی هم در سال جاری آغاز خواهد شد.
۱۳ انجمن علمی در دانشکاه کشاورزی و منابع طبیعی فعال است
دکتر علیرضا قنبری ، رئیس دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه محقق اردبیلی نیز در این جلسه با ارائه گزارشی از فعالیتهای یک سال گذشته این دانشکده، گفت: دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دارای ۱۱ گروه آموزشی، ۹۰ عضو هیات علمی، ۳۱ کارمند و یک هزار و ۲۸۱ دانشجو است که از این تعداد ۱۱ دانشجو خارجی هستند.
وی با بیان اینکه دانشجویان دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی در ۱۴ رشته کارشناسی، ۳۴ رشته کارشناسی ارشد و ۱۵ رشته دکتری تحصیل میکنند، افزود: ۱۳ انجمن علمی در دانشکده فعال است که در جشنواره بینالمللی حرکت نیز صاحب مقام شدهاند.
وی با اشاره به کسب افتخارات علمی و پژوهشی توسط اساتید این دانشکده، گفت: طی یک سال گذشته کارهای لازم برای راهاندازی ۲ مجله علمی پژوهشی انجام شده و ۲ همایش ملی و بینالمللی و یک نشست علمی و فنی در خصوص شتر دوکوهانه توسط این دانشکده برگزار شده است.
وی گفت: برای سال جاری برگزاری سه همایش ملی و بینالمللی پیشبینی شده و مراحل نهایی مزرعه ۶۴ هکتاری سامیان و راهاندازی خط تولید لبنیات نیز در حال پیگیری است.
دانشگاه محقق اردبیلی در سال ۱۳۵۷ با نام دانشکده کشاورزی تاسیس شده است ، تعداد رشتههای مصوب این دانشگاه ۲۸۱ رشته شامل ۶۲ رشته در مقطع دکتری، ۱۳۳ رشته مقطع کارشناسی ارشد، ۷۹ رشته مقطع کارشناسی و هفت رشته مقطع کاردانی است.
این دانشگاه دارای ۹ دانشکده، سه مرکز تحقیقات، سه پژوهشکده، ۱۹ هسته پژوهشی و یک مرکز نوآوری و رشد واحدهای فناور است و همایشهای علمی و آموزشی متنوعی در آن با حضور مسئولان کشوری و استانی برگزار میشود.