خیّران در طرح احداث خوابگاه دانشجویی وزارت علوم مشارکت کنند

اردبیل - ایرنا - رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه بیش از ۱۰۰ خیّر در ساخت خوابگاه‌های دانشجویی دانشگاه‌های زیر نظر وزارتخانه همکاری می‌کنند از خیران نیک اندیش خواست در اجرای طرح ۵۰-۵۰ برای ساخت خوابگاه‌ها همکاری با وزارت علوم تحقیقات و فناوری مشارکت کنند.

به گزارش خبرنگار ایرنا دکتر مسعود گنجی روز شنبه در نشست بنیاد حامیان دانشگاه محقق اردبیلی در این مرکز علمی، مشارکت خیران در پروژه‌های دانشگاهی را منشا خیر و برکت دانست و گفت: در طرح وزارت علوم، هر خیّری که ساخت ۵۰ درصد خوابگاه دانشجویی را عهده دار شود، وزارتخانه نیز ۵۰ درصد مابقی را تکمیل می‌کند.

وی ادامه داد: صندوق رفاه دانشجویان نیز متعهد به تجهیز آن خوابگاه می‌شود و صندوق خیریه رفاه دانشجویی به منظور کمک به دانشجویان نیازمند راه اندازی شده و در حال ارائه خدمات است.

رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به بازدید از ۹۸ دانشگاه طی ۲ سال گذشته، خاطرنشان کرد: در این بازدیدها مسائل و مشکلات دانشگاه‌ها احصا شده و جهت حل آنها اقداماتی انجام گرفته است.
دکتر اسماعیل چمنی رئیس دانشگاه محقق اردبیلی نیز با اشاره به مشارکت خیرین در ساخت خوابگاه‌های دانشجویی متاهلی، رصدخانه و کمک به دانشجویان نیازمند در این دانشگاه، خواستار مشارکت بیش از پیش خیرین در ساخت خوابگاه‌های دانشجویی شد.

وی افزود: هر یک از ما وظیفه داریم تا خدمات مطلوبی را در شان شهر و وطنمان به دانشجویان آینده ساز نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، ارائه دهیم.

حجت الاسلام عبدالله حسنی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه محقق اردبیلی نیز نیکوکاری را باقیات الصالحات عنوان کرد و گفت: طی سال‌های اخیر کمک قابل توجهی توسط خیرین به دانشجویان انجام شده، اما همچنان به همکاری بیشتر خیران نیاز است.

دانشگاه محقق اردبیلی در سال ۱۳۵۷ با نام دانشکده کشاورزی تاسیس شده است و اکنون تعداد رشته‌های مصوب این دانشگاه ۲۸۱ رشته شامل ۶۲ رشته در مقطع دکتری، ۱۳۳ رشته مقطع کارشناسی ارشد، ۷۹ رشته مقطع کارشناسی و هفت رشته مقطع کاردانی است و این دانشگاه دارای ۹ دانشکده، سه مرکز تحقیقات، سه پژوهشکده، ۱۹ هسته پژوهشی و یک مرکز نوآوری و رشد واحدهای فناور است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha