علیرضا نعمت سلطانی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه اعتبار این طرحها از منابع استانی و ملی تامین میشود، گفت: آبرسانی به روستاهای خورشرستم که بصورت مستقیم از چاه آب شرب موجود هشجین تامین میشود، پنج روستای قوسجین، شمس آباد، گاوان، کجل و دیز را پوشش خواهد داد.
وی در خصوص اقدامات فنی و مهندسی این طرح عمرانی اظهار کرد: برای این پروژه ۱۲ دستگاه الکتروپمپ ۳۷ کیلووات، ۲ دستگاه الکتروپمپ ۲،۲ کیلووات،۶ مخزن ۶۰ متر مکعبی به حجم کلی ۳۶۰ متر مکعب و اجرای خط انتقال با لوله پلی اتیلن بطول ۲۱ کیلومتر در نظر گرفته شده است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان اردبیل ادامه داد: با توجه به تاکید وزیر نیرو مبنی بر اجرای بدون وقفه پروژههای محرومیت زدایی، معاون مرکز جهادآبرسانی وزارت نیرو و ناظر عالی پروژه محرومیت زدایی آبرسانی روستایی شرکت آب و فاضلاب کشور هفته گذشته طی سفری سه روزه به استان اردبیل، به اتفاق مسئولان مرتبط استانی از پروژههای آبرسانی در حال اجرا در شهرستانهای استان بازدید کرده و در جریان آخرین اقدامات قرار گرفتند.
نعمت سلطانی اضافه کرد: در این بازدیدها ضمن تشریح مشکلات و چالشهای پروژههای جهاد آبرسانی استان اردبیل، بر لزوم تخصیص به موقع اعتبارات تاکید شد.
وی یادآورشد: در این بازدیدها مهدی خان احمدی معاون دفتر جهاد آبرسانی وزارت نیرو با اشاره به اهتمام دولت سیزدهم و وزیر نیرو به محرومیت زدایی با ایجاد مرکز جهاد آبرسانی در وزارت نیرو، این مرکز را بزرگترین پروژه ملی آبرسانی کشور اعلام کرد.
مدیر شرکت آب و فاضلاب استان اردبیل ادامه داد: طبق تاکید معاون دفتر جهاد آبرسانی وزارت نیرو، پروژههای جهاد آبرسانی که با هدف ایجاد زیرساختهای آبرسانی در روستاها به اجرا درآمدهاند، باید به صورت جهادی و بر اساس استانداردهای فنی با سرعت معقول اجرا شوند تا علاوه بر افزایش شاخص بهرهمندی آب شرب روستایی، سبب توسعه روستاهای محروم شود.
نعمت سلطانی گفت: با عنایت به هماهنگی و همدلی این شرکت و بسیج سازندگی سپاه استان، امیدواریم شاهد تسریع در اجرای پروژهها و آبرسانی به مناطق محروم استان باشیم.
۳۰ شهر و ۹۹۱ روستای استان اردبیل زیرپوشش خدمات شرکت آب و فاضلاب استان اردبیل قرار دارند و ۴۰۱ هزار نفر جمعیت در مناطق روستایی از آب آشامیدنی سالم و بهداشتی بهرهمند هستند.