محمود امانیبنی روز یکشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: پس از پاسخ مشاوره های محیط زیست و هواشناسی و تصویب نهایی آنها، وارد فازهای اصلی و سرمایهگذاری در احداث شهر فرودگاهی مشهد خواهیم شد.
وی خاطر نشان کرد: همسو با طرح مزبور، توسعه زیرساختهای فرودگاه بینالمللی شهید هاشمینژاد مشهد نیز در حال انجام است که توسعه ترمینال پروازهای داخلی و توسعه اپرون (ظرفیت پارک هواپیما) بخشی از این پروژهها به شمار می رود.
مدیر کل فرودگاههای خراسان رضوی ادامه داد: برنامهریزیها در راستای افزایش پروازهای اربعین امسال انجام شده و فرودگاههای استان به ویژه فرودگاه مشهد در آستانه اربعینحسینی برنامه جامع و کاملی برای شرکتهای هواپیمایی، سازمان هواپیمایی کشوری و شرکت فرودگاهها ارائه کرده است.
وی با اشاره به برنامهریزیهای انجام شده برای اربعین امسال در فرودگاه شهید هاشمی نژاد مشهد، بیان کرد: اکنون نیز پروازهای متعددی در مسیرهای مشهد-نجف و مشهد-بغداد به منظور تشرف به عتبات عالیات انجام میشود.
امانی افزود: مسیرهای پروازی به مقصد آبادان، اهواز، کرمانشاه و ایلام خطوط پرتردد در ایام اربعین هستند، هم اینک نیز درخواست افزایش پروازها در این مسیرها داده شده و پیش بینی می شود در زمان اربعینحسینی ظرفیتهای پروازی ۲۰ درصد افزایش یابد.
وی اضافه کرد: در ایام اربعین فرودگاه سبزوار نیز به عنوان پشتیبان فرودگاه مشهد، ۲۴ ساعته می شود. تا شرکتهای هواپیمایی بتوانند در زمان اربعین از این فرودگاه استفاده کرده و شهرستانهای همجوار از این امکانات و موقعیت استفاده لازم را داشته باشند.
مدیر کل فرودگاههای خراسانرضوی افزود: پیرامون ایام ۲۸ صفر نیز برنامه فرودگاه بینالمللی شهید هاشمینژاد مشهد بهگونهای تنظیم شده تا سامانههای کمکناوبری و زیرساختها ١٠٠ درصد آماده باشد.
وی بیان داشت: در این راستا نیز جابهجایی سامانه کمکناوبری ILS قدیم و جدید فرودگاه مشهد پیش از فرا رسیدن ایام پایانی ماه صفر انجام شده و سامانه جدید در روزهای آتی در مدار بهرهبرداری قرار میگیرد.
فرودگاه بینالمللی شهید هاشمینژاد مشهد با گستره ۵۴۰ هکتار، پس از فرودگاه مهرآباد تهران، دومین فرودگاه پر ترافیک کشور است که به طور میانگین روزانه ۱۸۰ پرواز و در زمان اوج مسافرتها تا ۲۵۰ پرواز ورودی و خروجی در آن انجام میشود.