حسین اسماعیلیان روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در تابستان امسال چهار هفته پیاپی گرمای شدید هوا را تجربه کردیم که این افزایش دما مانع از ذخیره سازی آب در مخازن شد.
وی اضافه کرد: میزان نیاز آبی حداقلی شهر مشهد در زمان اوج مصرف تابستان حدود ۱۲ هزار و ۷۰۰ لیتر در ثانیه و ظرفیت تولید و ورودی آب حدود هشت هزار ۵۵۰ لیتر در ثانیه است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب مشهد گفت: از این رو برای تامین کسری آب علاوه بر اجرای ۱۱ طرح اضطراری تامین آب، مدیریت فشار و مدیریت مصرف با جدیت پیگیری شد.
اسماعیلیان افزود: با توجه به وضعیت تنش آبی در مشهد جلساتی به صورت مداوم و هفتگی در استانداری برگزار شده و در سطح ملی و وزات نیرو نیز موضوع بی آبی این کلانشهر پیگیری شد.
وی ادامه داد: به رغم این که امسال در سخت ترین شرایط از لحاظ خشکسالی و کم آبی قرار داریم اما با همراهی مردم و اجرای طرحهای خاص خوشبختانه تا کنون هیچ قطعی آب ناشی از کم آبی در این کلانشهر صورت نگرفته است.
به گزارش ایرنا، ٩٨ درصد پهنه شهرستان مشهد در وضعیت خشکسالی شدید است.
هم اکنون از مجموع ۳۷ دشت استان خراسان رضوی، نیمی در شرایط ممنوعه بحرانی قرار دارد و وجود چاههای غیرمجاز و برداشت بیرویه از منابع آبهای زیرزمینی مهمترین علت بحرانی شدن وضعیت دشتهای استان عنوان شده است.