به گزارش خبرنگار ایرنا، دکتر کیوان کیاکجوری در جمع خبرنگاران بیان داشت: این عمل از این حیث قابل اهمیت بود که نخستین عمل این مرکز با چنین شرایطی بر روی دو قلوها انجام شد.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی بابل ادامه داد: چنانچه در خانوادهای پدر و مادر هر دو دچار اختلال شنوایی باشند این نکته را بایستی جدی بگیرند به این دلیل که فرزندان آنها از شانس بالایی برای اختلالات شنوایی برخوردار خواهند بود و برای جلوگیری از این اختلالات باید مشاوره های ژنتیکی انجام شود.
وی با اشاره به اینکه اختلالات ژنتیک یکی از مهمترین علل اختلالات شنوایی است، اظهار داشت: بهترین سن برای کاشت حلزون شنوایی برای کودکانی که اختلال شنوایی دارند سن بین یک تا یک و نیم سالگی میباشد.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی بابل با ذکر این نکته که مرکز کاشت حلزون شنوایی بابل، بیماران مازندران، گلستان، سمنان و شاهرود را تحت پوشش دارد، بیان داشت: بیماران از اقصی نقاط کشور می توانند برای درمان به این مرکز مراجعه کنند.
وی گفت: والدینی که فرزندشان کاندیدای این عمل میشوند باید همکاری مؤثر و تنگاتنگ با تیم جراحی، شنواییشناسی و گفتار درمانی داشته باشند تا بتوانند از نتایج بسیار خوبی برخوردار شوند.
کیاکجوری تصریح کرد: عمل جراحی کاشت حلزون هم روی کودکان و هم روی بزرگسالان انجام میشود، ولی شرط انجام عمل برای بزرگسالان داشتن گفتار مناسب است.
متخصص گوش و حلق و بینی و فلوشیپ اتولوژی و نورواتولوژی و کوکلئار ایمپلنت دانشگاه علوم پزشکی بابل اظهار کرد: پس از قراردادن پروتز در قسمت داخلی گوش، روند فعالسازی، برنامهریزی و تنظیم بخش خارجی پردازشگر کاشت حلزون شنوایی توسط گروه شنواییشناسی دانشگاه علوم پزشکی بابل حدود پنج هفته دیگر برای این دو کودک آملی انجام خواهد شد.
دانشگاه علوم پزشکی بابل مستقل از دانشگاه علوم پزشکی مازندران می باشد.