فرهاد شیبک روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهارکرد: با وارد مدار شدن این چاهها، بخش زیادی از نگرانی مردم از کم آبی برطرف شده و کمبود آبی شهر کلاله از ۹۰ لیتر به ۲۰ لیتر بر ثانیه رسید.
وی افزود: بعد از انجام مراحل تست پایانی خطوط جمع آوری و انتقال آب چاههای ۲ و سه و پنج طرح آبرسانی به کلاله، این چاهها وارد مدار شد.
فرماندار کلاله بیان کرد: خشکسالی شدید ناشی از کم بارشی در چند سال اخیر سبب شد منابع تامین آب این شهرستان همانند دیگر نقاط کشور با کاهش قابل توجهی مواجه شود با این حال دولت و مجموعه مدیران گلستان (شرکت آب منطقهای، آب و فاضلاب، استانداری، نماینده مردم شرق استان) تلاش زیادی برای رفع مشکل کم آبی شهر کلاله انجام دادند که حفر ۶ حلقه چاه آب در ۲ سال اخیر بخشی از این اقدامات بوده است.
شیبک افزود: کلاله جزو شهرهایی است که طرح آبرسانی آن از سال ۱۳۹۱ با هدف تامین آب آشامیدنی شهر کلاله و روستاهای اقماری آن شامل "ایدرویش، کوسه، قوجمز و اجنیلی" در افق ۱۴۱۵ با جمعیت تحت پوشش بیش از ۷۸ هزار نفر آغاز شد.
وی ادامه داد: تا سال ۱۴۰۰ حدود ۲۶۰ میلیارد ریال برای اجرای این طرح هزینه شد و در سال مالی ۱۴۰۱ حدود ۹۵۰ میلیارد ریال برای اجرای طرح مصوب گردید.
شیبک گفت: طرح آبرسانی شهر کلاله شامل تجهیز و تکمیل چندین حلقه چاه، ساخت مخزن ۲ هزار متر مکعبی، خط انتقال و ایستگاه پمپاژ تاکنون در مجموع اجرای آنها ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.
به گزارش ایرنا، آب آشامیدنی شهر کلاله از طریق هشت حلقه چاه و چشمه آقسو تامین میشود اما طبق اعلام کارشناسان با تداوم خشکسالیها، دبی آب چشمه آقسو در سالهای اخیر کاهش یافته که اوج آن مربوط به چندین ماه گذشته است که از ۸۰ لیتر برثانیه به کمتر از ۱۵ لیتر بر ثانیه رسیده بود.