به گزارش خبرنگار ایرنا، امیر محمدزاده لاجوردی چهارشنبه شب در آیین آغاز طرح فیبر نوری خانگی مازندران در ساری به فعالیت سه شیفت کاری اپراتور در مناطق مختلف کشور اشاره کرد و افزود: طبق برنامه ۱۰ میلیون خانوار تا پایان امسال و ۱۰ میلیون خانوار نیز تا پایان سال ۱۴۰۳ در کشور تحت پوشش فیبر نوری قرار میگیرند.
وی با اشاره به این که هم اکنون حدود سه میلیون خانوار و کسب و کار ها از پوشش فیبر نوری برخوردارند، گفت: دولت وظیفه دارد تا فیبر را در فاصله ۳۰۰ متری منازل برساند.
وی با اظهار این با فعالیت شبانه روزی پیمانکاران، شریان فیبر نوری در سراسر کشور جاری و ساری می شود، توضیح داد: سرعت اینترنت خانگی با "ای دی اس ال" اکنون ۱۶ مگابیت بر ثانیه است، در حالی که در بستر فیبر خانگی سرعت به هزار مگابیت بر ثانیه افزایش می یابد.
رییس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات نسبت ترافیکی در استفاده از اینترنت کشور را باید از سیار به ثابت بلعکس کنیم، ادامه داد: اکنون نسبت ترافیک شبکه سیار۷۰ درصد و خانگی ۳۰ درصد است.
لاجوردی تصریح کرد: با توسعه ترافیک اینترنت روی شبکه فیبر نوری خانگی، کیفیت نیز به همین نسبت ارتقا می یابد.
وی به تراکم جمعیت بالا در شهر های مازندران اشاره کرد و گفت : اکنون اپراتور های متعددی در ۲۲ شهرستان این استان به صورت زمانبندی شده مشغول اجرای فیبر نوری هستند.
وی بیان داشت: طبق برنامه تا پایان دولت سیزدهم کار فیبر نوری در استان مازندران به پایان می رسد.
استاندار : مازندران هوشمند، هدفگذاری توسعه ای صنعت گردشگری دولت در این استان است
همچنین استاندار مازندران با اظهار این که حضور میلیون مسافران داخلی و خارجی در استان ،نیازمندی توسعه زیرساختهای ارتباطات و فناوری اطلاعات را دوچندان کرده است، گفت : به همین دلیل مازندران هوشمند، مورد هدفگذاری توسعه ای صنعت گردشگری دولت قرار گرفت.
سید محمود حسینی پور چهارشنبه شب در آیین عملیات اجرایی فیبر نوری خانگی مازندران که با حضور رییس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در ساری برگزار شد، افزود: یکی از راهبرد های رسیدن به اهداف عالیه نظام، توسعه زیر ساخت های ارتباطات و فناوری اطلاعات است.
وی با بیان این که مازندران هوشمند هدفگذاری جدی توسعه ای استان است و مهمترین شاخص برای هوشمندسازی مازندران موضوع صنعت گردشگری است، ادامه داد: حضور میلیون مسافران داخلی و خارجی در مازندران نیازمند توسعه ارتباطات و فناوری اطلاعات است.
وی بهره وری را منوط به توسعه زیرساختهای ارتباطات و فناوری اطلاعات در همه حوزه ها به ویژه گردشگری مازندران دانست و گفت: باید سرعت اقدامات زیر بنایی را در توسعه ارتباطات با استفاده از تکنولوژی های نوین در استان بیشتر کنیم.
استاندار مازندران بر لزوم استفاده از جامعه نخبگان در هوشمندسازی مازندران تاکید کرد و گفت: مردم در فضای مسموم شده توسط دشمنان که از فرصت فضای مجازی استفاده می کنند، به درستی تصمیم گرفته و مطابق با معنویات مقام معظم رهبری حرکت می کنند.
حسینی پور اظهار داشت: آنچه مهم است این که امید به آینده و تحول توسعه ای در چهار دهه پس از انقلاب مورد اهتمام قرار گرفته است.
وی با بیان این که امروز کشوری مثل روسیه نیازمند تکنولوژی و فکر جوانان ایران است، ادامه داد: باید هر چه سریعتر به قدرت مورد نظر برسیم.