به گزارش ایرنا "سید عماد شاهرخی" روز شنبه در جلسه تشریح خدمات حوزه کشاورزی افزود: این رقم در ابتدا هشت هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال بود که با حمایتهای استاندار و نماینده ولی فقیه در استان به ۱۰ هزار میلیارد ریال افزایش یافت.
وی ادامه داد: در حال حاضر ۱۷۰ طرح نیمه تمام بخش کشاورزی لرستان بیش از ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارند و چنانچه بطور متوسط برای اتمام هر طرح ۳۰ میلیارد ریال تامین شود در مجموع به اعتباری بیش از پنج هزار میلیارد ریال برای بهرهبرداری از این طرح ها نیاز است.
وی همچنین اضافه کرد: ظرفیت خالی سالنهای مرغداری لرستان برای سه میلیون قطعه جوجهریزی مناسب بود اما مجوز صادره برای استان ، ۳۰ درصد بیشتر از ظرفیت سالنها معادل تولید چهار میلیون و ۳۰۰ هزار قطعه جوجهریزی است.
شاهرخی گفت: با وجود اینکه شرایط در لرستان برای تولید این میزان قطعه جوجه مهیا نبود اما تولیدکنندگان استان توانستند علاوه بر عملی کردن تعهدات استان مبنی بر تولید چهار میلیون و ۳۰۰ هزار قطعه جوجه، ۱۰۰ هزار قطعه بیشتر تولید کنند.
وی اظهار داشت: با وجود مشکل تامین سویا برای خوراک مرغ اما لرستان در خصوص جوجهریزی جزو استانهای برتر شد و تولیدکنندگان استان ثابت کردند با وجود محدودیتها همواره پای کار تولید هستند.
وی همچنین با اشاره به افزایش خرید تضمینی گندم از ۱۲۳ هزار تن در سال ۱۴۰۰ به بیش از ۵۰۰ هزار تن در سالجاری ادامه داد: در راستای جهش تولید در دیمزارها و جذب ادوات کشاورزی، خرید ۷۵ دستگاه در سال گذشته به ۲۵۵ دستگاه در سالجاری افزایش یافت.
۱۶۰ هزار خانوار بهره بردار بخش کشاورزی در استان لرستان وجود دارد که سالانه ۲.۵ تا ۳ میلیون تن انواع محصول کشاورزی را تولید می کنند.