به گزارش خبرنگار ایرنا، کیومرث هاشمی روز جمعه در حاشیه بازدید از سالن سرپوشیده ۶ هزار نفری شهید سلیمانی شیراز در جمع خبرنگاران گفت: این سالن یکی از بزرگترین طرح های ورزشی استان فارس است که در سال ۱۴۰۰ بدون تکمیل شدن و داشتن امکاناتی مانند آب و برق افتتاح شده است.
وی اضافه کرد: تا کنون یک هزار و ۸۰۰ میلیارد ریال برای این طرح هزینه شده که برای تکمیل آن ۴۰۰ میلیارد ریال دیگر نیاز است که در دور دوم سفر رئیس جمهور به فارس ۳۰۰ میلیارد ریال به این طرح اختصاص یافت.
وزیر ورزش و جوانان تاکید کرد: با بازدیدی که انجام دادیم حرکت خوبی پیمانکاران ما در شرکت توسعه و تجهیز وزارت برای این سالن انجام داده اند و بحث موتور خانه و آب و برق انجام شده و امیدوار هستیم مشکلات به زودی بر طرف شود تا هر چه سریعتر به مرحله بهرداری برسد و ورزشکاران بتوانند استفاده کنند.
هاشمی در ادامه سخنانش در مورد پروژه های نیمه تمام استان فارس که حدود ۵۰۰ پروِژه است بیان کرد: دولت برای تکمیل پروژه های ملی کمک خواهد کرد تا هر چه زودتر این پروژه ها به بهره برداری برسد اما برخی دیگر از این پروِژه ها مربوط به منابع استانی است.
وزیر ورزش و جوانان در خصوص سفر ۲ روزه خود به استان فارس نیز گفت: در این ۲ روز طرح های خوب خیرسازی در لارستان، گراش و اوز به بهره داری رسید و بازدیدهایی نیز انجام شد.
مصوبه دور دوم سفر برای ورزشگاه پارس
کیومرث هاشمی ادامه داد: در بازدید از ورزشگاه پارس شیراز مشکلات این ورزشگاه بررسی و قرار شد که مشکلات پیست دو و میدانی برطرف شود و چمن این ورزشگاه نیز با اعتبار ۱۵۰ میلیارد ریالی از مصوبات دور دوم سفر ریاست جمهوری ترمیم شود.
داستان سالن ۶ هزار نفره
به گزارش ایرنا سالن ۶ هزار نفره شیراز از مصوبات سفر سال ۸۷ رهبر معظم انقلاب به استان فارس است که در بزرگراه حسینی الهاشمی در غرب شیراز احداث شده است.
این سالن قرار بود سال ۹۱ به بهره برداری برسد اما تا سال ۹۴ این پروژه تعطیل شد و در سال ۹۵ ، عملیات ساخت این سالن ورزشی دوباره آغاز شد و ۲۵ تیر ماه ۱۴۰۰ افتتاح شد.
تاریخچه ورزشگاه ۵۰ هزار نفری شیراز
به گزارش خبرنگار ایرنا، در سال ۱۳۷۴ که فوتبال فارس حال و روز خوبی داشت،جرقه ساخت یک ورزشگاه بزرگ در شهر شیراز زده شد که ابتدا قرار بود این ورزشگاه در شهرک صدرا در شمال غرب شیراز ساخته شود اما این امر میسر نشد.
پس از آن بحث ساخت این ورزشگاه به منطقه شهرک گلستان شیراز و جایگاه نمایشگاه کنونی باز هم در غرب شیراز کشیده شد و با وجود کلنگ خوردن در این منطقه،این مکانها هم تغییر کرد و کار به منطقه سوم در جنوب شیراز کشیده شد.
در سال ۱۳۷۶ در زمانی که غلامرضا صحراییان استاندار فارس بود، احداث این ورزشگاه جدی تر شد و کلنگ ساخت آن در جنوب شهر شیراز و در منطقه ای به نام میانرود برای همیشه به زمین زده شد.
در این سال ها آنچه باعث شده کار ساخت این ورزشگاه به تاخیر بیفتد، بودجه های کم و عدم تخصیص به موقع آن بوده که همین امر سبب شد کار ساخت این ورزشگاه طولانی و به قول برخی مردم به اثر باستانی تبدیل شود.
ورزشگاه ۵۰ هزار نفری پارس شیراز (در منطقه میانرود) پس از۲۱ سال انتظار، بهار ۹۶ با حضور وزیر وقت ورزش و جوانان افتتاح شد اما این پایان کار نبود چرا که به گفته مسئولان ورزش، این ورزشگاه با عجله افتتاح شده بود و شرکت توسعه و تجهیز وزارت ورزش و جوانان مجری این طرح باید ورزشگاه را تکمیل میکرد.
به گزارش ایرنا، آیت الله سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور و هیات دولت در دومین دور از سفر استانی خود روزهای پنجشنبه و جمعه هفته جاری (بیستم و بیست و یکم مهرماه) میهمان مردم استان فارس خواهد بود.
افتتاح پروژه آزادراه شیراز – اصفهان، بهره برداری از خط دوم انتقال آب سد درودزن به شیراز، شرکت در مراسم یادروز حافظ، دیدار با جمعی از هنرمندان، شرکت در آیین آغاز سال تحصیلی جدید دانشگاهها، دیدار با جمعی از نخبگان، بازدید از کارخانه آی. تی. آی، واگذاری ۱۰ هزار واحد مسکونی نهضت ملی مسکن، خود مالک، بافت فرسوده و روستایی، سخنرانی عمومی در حرم مطهر شاهچراغ (ع)، دیدار با خانواده شهدا و جانبازان حوادث تروریستی در شاهچراغ (ع)، شرکت در جلسه شورای برنامه ریزی و دیدار با فعالان اقتصادی از جمله برنامههای سفر دو روزه رئیس جمهور به استان فارس است.