کیارش بیرانوند روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: ۳۳ مزرعه در استان وجود دارد که ۱۵ مجموعه از آنها در حال تولید و فعالیت است و یکسال گذشته کل تولیدات این مزارع سه میلیون و ۱۷۵ هزار و ۵۰۰ قطعه بود که عمدتا به استان های همجوار صادر شد.
وی افزود: عمده ماهیانی که در این مزارع تولید می شود ماهیان زنده زا، سیچلاید، گونه های گلدفیش و کوی هستند که سازگاری بهتری با آب و هوای استان دارند.
بیرانوند همچنین با اشاره به در دست ساخت بودن یک مزرعه پرورش ماهیان زینتی در استان ادامه داد: این مزرعه با پیشرفت فیزیکی ۲۰ درصد در شهرستان دورود در حال احداث می باشد و ظرفیت اسمی آن سالانه ۲۰۰ هزار قطعه است.
وی با اشاره به لزوم جذب بخش خصوصی برای سرمایه گذاری در بخش شیلات استان اضافه کرد: شیلات یکی از صنعت های پرسود است که سرمایه گذاری در این حوزه هم اشتغالزایی خوبی دارد و هم منجر به افزایش رونق تولید می شود.
بیرانوند عنوان کرد: همزمان با فعالیت دولت سیزدهم، عملیات ساخت چهار مجتمع پرورش ماهی در استان لرستان آغاز و مجتمع عظیم پرورش ماهی خاویاری سپیددشت نیز به سرمایه گذار بخش خصوصی واگذار شد.
مدیرکل شیلات لرستان با بیان اینکه ۳۵۰ میلیارد ریال در مجموعه پرورش ماهی سپیددشت سرمایه گذاری صورت گرفته است افزود: این مجتمع اواخر سال گذشته از طریق مجوز ماده ۲۳ به بخش خصوصی واگذار، تجهیز کارگاه نیز انجام شده و در حال فعالیت است.
سالانه حدود ۳۰ هزار تن ماهی در لرستان تولید می شود و بیش از ۱۷ هزار نفر به صورت مستقیم و غیر مستقیم در این بخش فعالیت دارند.