ساری- ایرنا- سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مازندران با اشاره به شعار دولت مبنی بر واگذاری امور به مردم گفت: برنامه های امسال "روز مازندران"‌به مجموعه های مردمی سپرده شود.

به گزارش خبرنگار ایرنا، قاسم عزیززاده گرجی روز شنبه در جلسه بزرگداشت روز مازندران در ساری افزود: مردمی شدن فعالیت ها و پرهیز جدی از تصدی گری دستگاه‌های اجرایی، این زمینه و بستر را فراهم می کند تا رویداد روز مازندران مطابق میل و پسند مخاطبان جامعه اجرا شود و حتی در گرایش بیشتر جامعه به حضور در این مراسم نیز تاثیر گذارد.

وی فراگیرشدن برنامه های روز مازندران در سطوح مختلف جامعه را به عنوان دیگر برنامه ریزی ها و اهداف برنامه امسال این روز برشمرد و ادامه داد: در برنامه ریزی ها باید به گونه ای عمل شود که برنامه های متناسب با ذائقه مردم هر منطقه در شهرها و روستاهای مازندران اجرا شود البته خیلی از برنامه های محوری این روز در روستاها اجرا خواهد شد.

سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مازندران با اشاره به نامگذاری سالروز تشکیل حکومت شیعی در دیار علویان با عنوان روز مازندران، گفت:‌ با این نامگذاری این روز به هویت اصلی خود برگشته است.

وی، روز مازندران را بهانه ای برای شناساندن ظرفیت های ناشناخته و کمتر شناخته شده استان برشمرد و افزود: برنامه های تبیینی جدی با نگاه به داشته های سنتی در قالب های متفاوت هنری در این وادی می تواند یاری گر باشد و نباید برنامه ها به سمتی برود که سخنرانی صِرف باشد.

عزیزاده گرجی اظهارداشت:‌ از مسوولان و مدیران این انتظارمی رود تا با حمایت و راهبری ضمن بهره گیری از اقدامات شاخص و برجسته سال‌های گذشته، طرح ها و ایده های نو را در برنامه های این روز اجرا کنند.

وی گفت: در اجرای برنامه های این روز به دنبال هویت سازی هستیم تا از سرمایه های موجود استان بیشتر از همیشه برای آگاهی بخشی نوجوانان و جوانان در خصوص داشته های مازندران استفاده کنیم.

سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مازندران، همچنین استفاده از ظرفیت فضای مجازی در این برنامه ها تاکید کرد و افزود: شخصیت های موثری در حوزه های مختلف در مازندران داریم که می توان به عنوان مشاهیر و مفاخر از آنها در برنامه های این روز نام برد.

به گزارش ایرنا، روز ۱۴ آبان با پیگیری چند ساله مسئولان و فعالان فرهنگی مازندران و به پیشنهاد وزرات فرهنگ و ارشاد اسلامی در جلسه ۸۶۴ مورخ ۳۱ خرداد سال ۱۴۰۱ شورای عالی انقلاب فرهنگی تصویب شد و در تقویم رسمی کشور قرار گرفت.

دلیل انتخاب این روز به عنوان روز مازندران، بیعت مردم مازندران با حسن‌ابن زید علوی و تشکیل حکومت شیعی در مازندران در ۱۴ آبان سال ۲۴۳ شمسی مطابق با عید سعید فطر سال ۲۵۰هجری قمری است.