علی رحمانی روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا ضمن بیان این مطلب، اظهار کرد: ۲۶ واحد باقیمانده دیگر نیز در آینده نزدیک به چرخه تولید بازگشته و شاهد جذب سرمایه و اشتغالزایی آنها نیز خواهیم بود.
وی با بیان اینکه از تعداد واحدهای تولیدی و صنعتی خارج شده از تملک بانک ها، ۵۱ واحد در داخل شهرکهای صنعتی و ۱۷ واحد نیز خارج از شهرکهای صنعتی استان قزوین قرار داشتند، تاکید کرد: ۱۳۴ واحد تولیدی تا پیش از این در تملک بانکهای استان قرار داشتند که با خروج تعداد واحدهای یاد شده، تعداد واحدهای تولیدی تملک شده به ۶۶ واحد رسیده که ۲۷ مورد از آن در شرف تملک قرار دارد.
به گفته این مسوول، تیم اقتصادی استانداری قزوین تمام تلاش خود را به کار گرفته تا مساله تملک و جانشینی (تملک بانک در داخل شهرک صنعتی را جانشینی و خارج از شهرک را تملک گویند) در واحدهای تولیدی استان را به حداقل برساند.
معاون امور اقتصادی و توسعه منطقه ای استانداری قزوین بر حمایت از واحدهای تولیدی فعال، تاکید کرد و یادآور شد: ۲۷ واحد تولیدی که در شرف تملک قرار دارند، به دلیل فعالیت کاری برای ما بسیار حایز اهمیت هستند و از این رو ما تلاش داریم تا واحدهای یاد شده در تملک بانک قرار نگیرد، ضمن اینکه دولت نیز بر استمرار فعالیت واحدهای تولیدی و جلوگیری از تملک واحدهای فعال تاکید دارد.
رحمانی یادآور شد: دولت سیزدهم در حمایت از تولید همواره پیشگام بوده و توانسته در حوزه احیا و فعال سازی کارخانجات راکد و غیرفعال نیز موفق عمل کند.
استان قزوین دارای یک شهر صنعتی، ۱۳ شهرک و ۶ ناحیه صنعتی است که حدود یک هزار واحد تولیدی بهره بردار با ایجاد ۳۰ هزار فرصت شغلی در این نواحی مستقر بوده و یک هزار و ۱۲۰ واحد دیگر در مرحله دیوارکشی، نصب سوله و اسکلت، تکمیل سالن های تولید و یا نصب ماشین آلات خود هستند.
با تکمیل و راه اندازی واحدهای تولیدی در حال ساخت نواحی و شهرک های صنعتی استان قزوین، پیش بینی می شود ۳۰ هزار فرصت شغلی جدید نیز در منطقه فراهم شود.