خلیلاحمد سلامی روز جمعه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: یکی از راههای تحقق عدالت اجتماعی، تنظیم روابط بین کارگر و کارفرما است و این باعث میشود تا دغدغه کارگران کاهش و تولید و بهرهوری در محیط کار ارتقا یابد.
وی به نقش سازنده شوراهای اسلامی کار در تصمیم گیری و تصمیم سازی در راستای کمک و حل مسائل جامعه کارگری اشاره کرد و افزود: رعایت توازن و تعادل در پیگیری و حل توأمان مشکلات کارگران و کارفرمایان، باعث ارتقای انگیزشی و جلب اعتماد میشود.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیستان و بلوچستان ادامه داد: از سال گذشته کمیتهای در معاونت روابط کار وزارت متبوع تشکیل شده تا نگرانیها درباره امنیت شغلی کارگران کاهش پیدا کند و در این مسیر، اصلاح ۱۰ ماده از قانون کار و پیگیری آن به عنوان اولویت تعریف شده است.
وی اذعان کرد: وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در دولت سیزدهم به اصل سه جانبه گرایی کاملاً اعتقاد دارد و توسعه کمی و کیفی تشکلهای کارگری و کارفرمایی جزو برنامههای اصلی این وزارتخانه است.
سلامی افزود: تشکلهای کارگری و کارفرمایی بنابر فصل ۶ قانون کار باید در واحدهای تولیدی تشکیل شوند تا کارگران با استفاده از این مزیت بتوانند مطالبات به حق خود را پیگیری کنند.