به گزارش خبرنگار ایرنا، انتخابات شوراهای دانش آموزی بر اساس ماده ۲۰ آیین نامه اجرایی مدارس و نظر به نقش شورای دانش آموزی در تمام تصمیمات اخذ شده به عنوان یکی از ارکان مهم مدرسه، برگزار میشود.
تکریم عملی شخصیت دانشآموزان و تقویت خود باوری، مسوولیت پذیری و روحیه انتقاد پذیری، کسب مهارت برای ایفای نقش در آینده و بهبود نظام تصمیم گیری و تصمیم سازی از طریق مشارکت دانشآموزان از هدفهای مهم تشکیل شوراهایدانشآموزی است.
دانش آموزان پایههای سوم تا پایان دوره تحصیلی حق شرکت در انتخابات شوراهای دانشآموزی را دارند.
نتایج انتخابات شوراهای دانش آموزی شهرستان قشم تا ۲۴ ساعت آینده اعلام می شود و دانش آموزان منتخب در اخذ تصمیم و فرایند مشاوره در کنار مدیر مدرسه خواهند بود.
مدیر آموزش و پرورش شهرستان قشم در حاشیه برگزاری این آیین گفت: انتخابات شورای دانش آموزی تمرین مردم سالاری و مشارکت اجتماعی بین دانش آموزان جزیره قشم است.
حسین رنجبر گلشواری اظهار داشت: شورای دانش آموزی بازوی مشورتی و سرمایه نا مشهود مدرسه است که موجب علم افزایی و تحقق اهداف در مدارس می شوند.
وی گفت: این شورا در سال ۱۳۷۷ به صورت آزمایشی به عنوان یکی از ارکان آموزش و پرورش مورد توجه سیاست گذاران این مجموعه قرار گرفت.
مدیر آموزش و پرورش شهرستان قشم توضیح داد: شورای دانش آموزی مجموعه ای از دانش آموزان داوطلب است که در عرصه های اعتقادی، فرهنگی، اجتماعی، هنری، سازندگی، ورزشی، علمی و دفاعی به صورت سازمان یافته درون یا برون مدرسه فعالیت دارند.
وی افزود: این شورا براساس مصوبه شورای عالی آموزش و پرورش جزو ارکان مدرسه است و همکاری، مشارکت و پیشنهاد به مدیر و شورای مدرسه در زمینه های مختلف از اهداف آن است.
شهرستان مرزی قشم با بیش از ۱۵۰ هزار نفر جمعیت دارای ۳۲ هزار و ۷۱۰ دانش آموز (۱۵ هزار و ۸۸۱ دختر و ۱۶ هزار و ۸۲۹ پسر) در مقاطع مختلف تحصیلی است و هم اکنون ۲۴۰ مدرسه و یکهزار و ۲۶۷ کلاس درس دارد.
جزیره قشم با وسعت یک هزار و ۵۰۰ کیلومتر مربع از تنگه هرمز به موازات ساحل جنوبی ایران به طول ۱۳۵ کیلومتر و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر از توابع هرمزگان است و ۳۰۰ کیلومتر خط ساحلی دارد.
شهرستان قشم شامل جزیرههای قشم، هنگام و لارک از تنگه هرمز به موازات ساحل استان هرمزگان به طول ۱۵۰ و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر در میان آبهای خلیج فارس گسترده شده است.