علیاصغر کرباسی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در اجرای عملیات یاد شده به طور متوسط برای هر کیلومتر راه روستایی و شهری، حدود ۳۰ میلیارد ریال اعتبار دولتی هزینه شده است.
وی اظهار کرد: در صورت تامین اعتبار لازم، جشن خداحافظی با راه روستایی غیر آسفالته تا پایان امسال در شهرستان تربت حیدریه برگزار می شود.
رییس اداره راهداری و حمل و نقل جادهای شهرستان تربتحیدریه سرجمع راههای روستایی و شهری شهرستان تربتحیدریه را ۷۶۰ کیلومتر عنوان و اظهار کرد: از این میزان ۴۶۰ کیلومتر به راه روستایی اختصاص دارد.
کرباسی درصد برخورداری راههای روستایی و شهری کشور از آسفالت را ۹۴ و میزان آن در استان خراسان رضوی را ۹۵ درصد عنوان و اظهار کرد: افزون بر ۹۸ درصد راههای روستایی و شهری تربتحیدریه آسفالت است.
وی در تبیین جزییات عملیات روکش آسفالت انجام شده در مدت مذکور گفت: لکهگیری راههای حوزه فعالیت این شهرستان به طول ۱۹ هزار مترمربع، روکش آسفالت در محور تربتحیدریه - "بایگ" به طول ۱۹ کیلومتر، روکش آسفالت گرم محور تربتحیدریه - مشهد قبل از پل راهآهن به طول ۶ کیلومتر، ساخت محور روستایی "بوریآباد" به طول ۵۰۰ متر، بهسازی و آسفالت محور روستایی "نسر"- محمودآباد - "قشرباط" به طول سه هزار و ۳۰۰ متر و محور روستایی "نوری" - "سربالا" به طول ۵۰۰ متر بخشی از این عملیات بوده است.
رییس اداره راهداری تربتحیدریه گفت: همچنین بهسازی و آسفالت قسمتی از محور روستایی "پنگی" بخش کدکن، ترمیم خرابی شانه آسفالتی قسمتی از محور مشهد - تربتحیدریه در محل پیچ مرغداری، تیغزنی و تسطیح ۴۰۰ کیلومتر حریم راهها، اجرای ۲۵ کیلومتر اصلاح شیب شیروانی راه، شنریزی محورهای روستایی "پده" و "سریشا" به طول سه کیلومتر، بهسازی شانه راه محور مشهد - تربتحیدریه محدوده گردنه سبز به طول یک کیلومتر، اجرای عملیات خطکشی در سطح راههای حوزه استحفاظی به طول ۱۸۰ کیلومتر، ایمن سازی و آسفالت تقاطع روستاهای "فدرد" و "عریان" از توابع بخش مرکزی از دیگر اقدامات انجام شده است.