تهران- ایرنا- آژانس مذاکرات نظامی کره جنوبی امروز اعلام کرد این کشور قرار است برای افزایش صادرات تسلیحات نظامی، دو بالگرد بومی خود را در نمایش هوایی شهر دوبی به نمایش بگذارد.

به گزارش ایرنا به نقل از خبرگزاری یونهاپ، بالگرد چندمنظوره «سوریون» و بالگرد سبک LAH ساخت صنایع هوافضای کره جنوبی (KAI) قرار است در نمایش هوایی پنچ روزه دوبی که از امروز آغاز می شود به نمایش گذاشته شوند.

این بالگردها در اولین حضور خود در یک نمایش هوایی خارجی، پروازهای نمایشی خواهند داشت تا مانورهای مختلفی را اجرا کنند.

صنایع هوافضای کره جنوبی ساخت بالگردهای سوریون و LAH را به ترتیب در سال ۲۰۱۲ و ۲۰۲۲ به پایان رساند.

بالگرد «سوریون» به ارتش کره جنوبی اضافه شده است و مدل های مختلفی از آن هم در آژانس ملی پلیس و هوانوردی مستقر شده اند.

بالگرد LAH قرار است در اواخر سال ۲۰۲۴ جایگزین بالگردهای جنگی ۵۰۰MD و AH-۱S شود.

کره جنوبی بزرگترین نمایشگاه ۶ روزه دفاعی و نظامی خود را در ۲۷ مهر ۱۴۰۲ آغاز کرد و هدف سئول از برگزاری این نمایشگاه تقویت بازار فروش سلاح و تجهیزات نظامی بومی این کشور است.

بیش از ۴۵۰ مقام نظامی از ۵۴ کشور جهان در کنار صدها هزار متخصص در این نمایشگاه شرکت کردند.

لی جونگ هو رئیس برگزاری این نمایشگاه اعلام کرد نمایشگاه امسال برای کمک به کره جنوبی در تحقق اهداف خود در راستای تبدیل شدن به چهارمین کشور صادرکننده تسلیحات نظامی در جهان طراحی شده است.

یون سوک یول در مراسم بازگشایی نمایشگاه دفاعی و فضانوردی بین المللی سئول ۲۰۲۳ در پایگاه هوایی سئول با وعده تقویت صنعت دفاعی گفت: برگی جدید در تاریخ این کشور در حال نوشته شدن است.

رئیس جمهوری کره جنوبی گفت: کشوری که زمانی وابسته به کمک و واردات سلاح بود اکنون به سطح استقلال تولید جنگنده و صادرات آن رسیده است. صنعت دفاعی، صنعتی ملی استراتژیک است که پشتیبان دفاع ملی و اقتصاد است.

نمایشگاه سالانه ارتش ایالات متحده (AUSA) ۲۰۲۳ فعالیت سه روزه خود را از ۱۹ مهر ۱۴۰۲ آغاز کرد و بیش از ۳۳ هزار شرکت کننده نظامی و غیرنظامی و حدود ۸۰۰ شرکت و غرفه‌دار از ۸۰ کشور در آن حضور داشتند.

در این نمایشگاه، کره جنوبی از برخی تولیدات تسلیحاتی خود مانند انواع هویتزرهای خودکششی، وسایل نقلیه زمینی بدون سرنشین و هواپیمای بدون سرنشین رونمایی کرد.

سال گذشته، صادرات تسلیحات کره جنوبی به رکورد ۱۷.۳ میلیارد دلار رسید. این کشور قصد دارد تا سال ۲۰۲۷ سهم ۵ درصدی در بازار جهانی صادرات تسلیحات را از آن خود کند تا به چهارمین صادرکننده بزرگ نظامی جهان تبدیل شود.