به گزارش خبرنگار ایرنا، مجید امامی شامگاه پنجشنبه در نشست صمیمانه با اعضای مرکز استانی سازمان فضای مجازی سراج سیستان و بلوچستان و در حضور معاون آموزش و سازماندهی و معاون هماهنگی سازمان سراج کشور بیان کرد: در زمان جنگ تحمیلی ایران و عراق، دفاع مقدس و شرایط حاکم در جبههها، معنویت و دین داری را در بین مردم ایران تقویت کرد، به طوریکه وقتی در جبههها دعای کمیل خوانده میشد، به مرور همین آداب و فرهنگ توسط رزمندهها به شهرهای مختلف ایران سرایت کرد.
وی بیان کرد: اما امروزه فضای مجازی همان نقشی را برای تغییر و تحولات فرهنگی ایفا میکند که دفاع مقدس در اوایل انقلاب ایفا کرد.
مرتضی نوری دبیر هیئت اندیشه ورز سراج در ادامه به اهمیت نقش رسانه و فضای مجازی در تحکیم و تقویت وحدت بین شیعه و سنی پرداخت.
سعید دهنوی مسوول مرکز استانی سازمان سراج در شمال سیستان و بلوچستان به معرفی ساختار و بخش های مختلف این مجموعه مردمی پرداخت.
صادق امیری معاون آموزش و سازماندهی سراج نیز در ادامه با هدف همدل سازی و یک صدا شدن فعالین تاثیرگذار در فضای مجازی و رسانههای سیستان و بلوچستان به ارائه طرح رسانه توحیدی اشاره کرد.
یوسف برادران مهر معاون اجرایی و امور شهرستان های سراج در سیستان و بلوچستان نیز ضمن اشاره به اهمیت کار تربیتی در بین دانش آموزان و ایجاد انگیزه و طراحی مسیر برای رسیدن به دانش آموز فعال و کنشگر در فضای مجازی، به معرفی طرح تربیت چریک های رسانهای- دانش آموزی اشاره کرد.
اسما سارانی مسوول مرکز بانوان سراج سیستان و بلوچستان هم در ادامه به معرفی و ارائه گزارشی از طرح تربیت مربی نشا و خبر پوشش ۲ هزار کلاس و ۶۰ هزار دانش آموز در یکسال گذشته پرداخت.
امین کمالی مسوول سراج منطقه سیستان در پایان ضمن قدردانی بابت ثبت ملی نخستین قیام خون خواهی اباعبدالله الحسین علیهم السلام توسط مردم سیستان به بیان اهمیت استفاده از ظرفیت نیروی انسانی توانمند و نخبه در این منطقه و راه اندازی اولین استدیو هنر در سیستان اشاره کرد.