به گزارش ایرنا از روابط عمومی دادسرای عمومیو انقلاب استان کرمانشاه؛ «حمیدرضا کریمی» روز دوشنبه با اشاره به تشدید برخورد دستگاه قضایی با تغییر کاربری ها، اظهار کرد: طبق قانون تغییر کاربری باغات و اراضی کشاورزی ممنوع بوده و در صورت مشاهده قلع و قمع خواهد شد.
وی افزود: تغییر کاربری باغات و اراضی علاوه براینکه اکوسیستم طبیعی محیط زیست را برهم می زند، امنیت غذایی را هم در آینده با خطر مواجه خواهد کرد.
دادستان کرمانشاه تاکید کرد: براین اساس، دستگاه قضایی با هرگونه تغییر کاربری باغات و اراضی کشاورزی و ساخت ویلا به جای آنها، قاطعانه، سریع و بدون اغماض برخورد خواهد کرد.
وی تصریح کرد: از ابتدای امسال تا پایان مهرماه جمعا ۲۳۷ فقره تغییرکاربری باغات و اراضی کشاورزی در استان شناسایی شده که از این تعداد ۱۲۸ فقره منجربه قلع و قمع ساخت و سازهای غیرمجاز شد که داخل این باغات و اراضی کشاورزی ساخته شده بود.
به گفته این مسئول قضایی، تاپایان امسال حکم سایر تغییر کاربری های انجام شده هم اجرایی و قلع و قمع خواهند شد.
کریمی در ادامه با تاکید براینکه دستگاه های متولی همچون منابع طبیعی و جهاد کشاورزی باید در راستای شناسایی و مقابله با تغییرکاربری ها هشیاری خود را افزایش دهند، اعلام کرد: افزایش تعداد گشت های کنترل یکی از راه های پیشگیری و مقابله با تغییرکاربری هاست که این دستگاه ها باید در دستور کار خود قرار دهند.
استان کرمانشاه با بیش از ۹۵۰ هزار هکتار زمین کشاورزی و تولید سالانه چهار میلیون و ۷۰۰ هزار تن انواع محصولات کشاورزی، دامی و باغی یکی از قطب های کشاورزی کشور است.
در این استان ۲ میلیون نفری حدود ۱۲۵ هزار بهره بردار در بخش کشاورزی مشغول فعالیت هستند.