به گزارش خبرنگار ایرنا، سید فردین تقی زاده روز چهارشنبه در نشست دبیران کانونهای علمی و فرهنگی ایثار دانشگاههای کشور در تالار شهید سلیمانی دانشگاه اصفهان افزود: رویکرد و ماموریتهای اداره کل امور دانشجویان شاهد و ایثارگر در ۲ سال اخیر به سمت توانمندسازی دانشجویان سوق پیدا کرده است و بدنبال آن هستیم که دانشجویان شاهد و ایثارگر پس از فراغت از تحصیل به یک مدیر در تراز انقلاب اسلامی تبدیل شوند.
وی با اشاره به اهداف برگزاری نشست دبیران کانونهای علمی و فرهنگی ایثار دانشگاههای کشور ادامه داد: فعال کردن کانون های علمی و فرهنگی ایثار در دانشگاهها یکی از اهداف اصلی برگزاری این نشست محسوب می شود.
مدیرکل امور دانشجویان شاهد و ایثارگر سازمان امور دانشجویان اظهار داشت: دبیران کانونهای علمی و فرهنگی ایثار باید با انجام کارهای علمی و فرهنگی و با همکاری سایر نهادها در دانشگاهها پرچمدار اجرایی راهیان پیشرفت باشند.
وی اضافه کرد: دانشجویان شاهد و ایثارگر باید از بُعد علمی برگزیده باشند و از بُعد فرهنگی و سایر ابعاد هم رشد خوبی پیدا کرده باشند.
تقی زاده خاطرنشان کرد: برنامه هایی برای این منظور در سطح ملی برگزار شده است و اولین دوره طرح ضیافت ایثار با استقبال خوب دانشجویان در سال گذشته برگزار شد و دومین دوره این طرح هم در سال جاری برگزار خواهد شد و دانشجویانی که در این دوره شرکت کردند امروز بعنوان کارآفرین فعال هستند.
وی بیان کرد: سایر برنامه های اداره کل امور دانشجویان شاهد و ایثارگر شامل برگزاری اُلمپیاد فرهنگی و ورزشی بود که بر اساس برنامه هر ۲ سال یکبار برگزار خواهد شد که در سال گذشته و امسال بصورت متوالی برگزار شد.
مدیرکل امور دانشجویان شاهد و ایثارگر سازمان امور دانشجویان گفت: سال گذشته جشنواره قرآنی، فرهنگی و هنری شهید آوینی برای نخستین بار با حضور دانشجویان وزارت علوم و به میزبانی دانشگاه هنر تهران برگزار شد و در سالجاری هم به میزبانی دانشگاه شیراز با حضور کلیه دانشجویان سراسر کشور برگزار خواهد شد.
وی افزود: دومین جایزه شهید سلیمانی و تجلیل از دانشجویان نخبه شاهد و ایثارگر که بدون اعمال سهمیه در کنکور سراسری و تحصیلات تکمیلی حائز رتبه های برتر شدند را به میزبانی دانشگاه شهید باهنر کرمان در بهمن ماه برگزار خواهد شد.
تقی زاده اضافه کرد: همچنین در سال ۱۴۰۳ برای اولین بار برنامه ای را برای مهارت افزایی دانشجویان شاهد و ایثارگر برگزار خواهیم کرد تا این دانش آموختگان یک مهارت فنی را پس از تحصیل فرا بگیرند
به گفته وی، نبود شغل یکی از دغدغه های دانشجویان شاهد و ایثارگر است بسیاری از این دانشجویان با وجود استعداد پس از فراغت از تحصیل با مشکل اشتغال مواجه هستند.
به گزارش ایرنا، پنجمین نشست ۲ روزه دبیران کانون های علمی و فرهنگی ایثار دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور روز چهارشنبه با حضور معاون سازمان امور دانشجویان وزارت علوم تحقیقات و فناوری، مدیر کل بنیاد شهید استان اصفهان و دبیران کانونها به میزبانی دانشگاه اصفهان آغاز شد.
نشست دبیران کانونهای علمی و فرهنگی ایثار دانشگاههای کشور با ادای احترام به مزار شهدای گمنام دانشگاه اصفهان آغاز شد.