به گزارش خبرنگار ایرنا، حجتالاسلام والمسلمین مرتضی مطیعی شامگاه دوشنبه در دیدار با اعضای شورای هماهنگی بیمههای استان در دفتر امام جمعه سمنان، با یادآوری تاکیدهای قانون اساسی و نیز قوانین بالادستی کشور در خصوص فراگیری بیمه در جامعه، بیان کرد: یکی از مسائلی که مدیران صنعت بیمه در استان باید به آن توجه بیشتری داشته باشند، موضوع جذب و هدایت درآمدهای این صنعت به بخشهای مختلف توسعه ای و غیره در استان است.
وی تلاش برای رفع خلاءهای قانونی این مساله را ضروری عنوان و خاطرنشان کرد: با توجه به تردد پرشمار وسایل نقلیه در استان سمنان و قرار گرفتن این خطه در مسیر حرم مطهر رضوی این مساله باید مدنظر مسئولان قرار گیرد.
حجتالاسلام والمسلمین مطیعی با تاکید بر نقش بیمهها در ایجاد آرامش روانی جامعه گفت: هرچند موضوع بیمه در نظامهای غربی مطرح شد، اما فقه پویای شیعه این موضوع را به رسمیت شناخته است؛ همانطور که بزرگان و نظریهپردازانی همچون شهید مطهری در این زمینه استدلالهایی نیز مطرح کردهاند.
وی با بیان اینکه صنعت بیمه پدیدهای دوسویه است که علاوه بر خدمترسانی، نوعی سرمایهگذاری نیز محسوب میشود، افزود: خدمات بیمهها در شرایط خاص و هنگام بروز مشکل، بسیار ارزشمند و مفید است.
نماینده ولی فقیه در استان سمنان تصریح کرد: در جوامع غربی، سرمایهگذاری در صنعت بیمه بیشتر با هدف کسب سود انجام میشود اما این صنعت باید در کشورمان با ارزشهای اسلامی و انسانی نیز همراه باشد.
وی با تاکید بر جنبه خدمترسانی به مردم در صنعت بیمه گفت: فعالیت در بیمه ها اگر با نیت خدمت به مردم و رفع مشکلات جامعه انجام شود، ارزشی مضاعف خواهد یافت.
امام جمعه سمنان رقابت بین بیمهها برای خدمترسانی مطلوب به مشتریان را مفید دانست و گفت: وقتی فردی خدمات سریعتر و مطلوبتری از شرکت بیمهگر دریافت میکند، به طور طبیعی رغبت بیشتری برای خرید خدمات آن شرکت ایجاد می شود.
در ابتدای این نشست فرجالله شهاب دبیر شورای هماهنگی بیمههای استان و علیرضا دیانی مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان سمنان گزارشی در خصوص وضعیت کلی صنعت بیمه در استان و نیز طرح مشکلات این صنعت ارایه کردند.
سیزدهم آذر به عنوان روز بیمه نامگذاری شده است.