به گزارش ایرنا، آذر محمدی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگاران افزود: از ابتدای سال تاکنون یک هزار و ۱۵ پرونده در کارگروه ستاد تسهیل در بخش کشاورزی مطرح شده که ۴۵۲ مورد مصوبه اجرایی و ۵۶۳ مورد دیگر در حال پیگیری و اجراست.
وی با بیان اینکه از این میزان ۹۵۸ مورد مربوط به طرح تسهیلات مردمی سازی یارانهها است،افزود: تمام واحدهای دامی منتفع از تسهیلات یارانهدار مردمی سازی خرید نهادههای دامی دامدار کارت و سامانه بازارگاه میتوانند با پرداخت ۱۰ درصد از اصل بدهی و سود و متفرعات، وام خود را ۶ ماه تا یکسال بسته به نوع فعالیت امهال کنند.
سرپرست امور سرمایهگذاری جهاد کشاورزی استان همدان در ادامه با اشاره به تلاش برای حل مشکلات مرغداران در کارگروه تسهیل بخش کشاورزی، تاکید کرد: همچنین ۴۸ پرونده حوزه دامداری در کارگروه ستاد تسهیل مطرح شده که در این میان ۳۲ مورد مربوط به تامین سوخت مایع در یک دوره زمانی ۶ ماهه برای واحدهای مرغداری دارای مشکل معارض در مسیر گازرسانی است.
وی با بیان اینکه پنج پرونده نیز مربوط به طرحهای مشکلدار حوزه صنایع کشاورزی و چهار مورد واحدهای تولید کننده بذر گواهی شده در حوزه زراعت بوده است، تصریح کرد: امیدواریم تا پایان سال همه مصوبات ستاد تسهیل و رفع موانع تولید در بخش کشاورزی به مرحله اجرا برسد.
همدان یکی از قطب های مهم کشاورزی کشور است.
این استان با وجود داشتن ۲.۱ درصد از وسعت کشور،بیش از چهار درصد از تولیدات بخش کشاورزی را به خود اختصاص داده است.
استان همدان دارای ۶۹۲ هزار هکتار زمین زراعی(آبی و دیم) و ۱۱۷ هزار بهره بردار در بخش کشاورزی است که بر اساس آخرین آمارهای منتشر شده، ارزش ریالی تولیدات کشاورزی استان معادل ۶۶ هزار و ۳۰۰ میلیارد ریال است