به گزارش خبرنگار ایرنا، احمد قدیمی روز دوشنبه با خبرنگاران افزود: اجرای آبیاری تحت فشار و احیا و مرمت قنوات از اقدامات شاخص صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی به شمار میرود.
وی ادامه داد: صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی در استان همدان در راستای اجرای سیاستهای وزارت متبوع و سازمان جهاد کشاورزی به منظور کمک و تامین نقدینگی و سرمایه در گردش واحدهای عضو تشکل فعال است.
معاون برنامهریزی و امور اقتصادی جهاد کشاورزی استان همدان همچنین یادآور شد: حرکت بر مبنای برنامه به منظور افزایش سرمایه و تقویت صندوق را از اولویتهای کاری این مجموعه دانست و افزود: سرمایه صندوق توسعه استان تا پایان سال پیش حدودا ۵۷۰ میلیارد ریال بوده است.
وی، برگزاری منظم جلسات هیأت مدیره با حضور اعضا و بحث و بررسی پیرامون استفاده از ظرفیتها و پتانسیلهای موجود، پرداخت تسهیلات به شرکتهای عضو و تدوین برنامههای روز و مدون را رئوس اقدامات این صندوق در سال جاری دانست.
قدیمی با بیان اینکه اجرای قرارداد عاملیت در حوزههایی همچون اجرای آبیاری تحت فشار، احیا و مرمت قنوات و سایر پروژهها را نیز از اقدامات مفید و مثمر ثمر صندوق خواند و گفت: کمک به رونق و افزایش تولید واحدهای تولیدی، تشکلها و بخش کشاورزی از اهم وظایف صندق حمایت از توسعه بخش کشاورزی محسوب می شود.
همدان یکی از قطب های مهم کشاورزی کشور است، که این استان با وجود داشتن ۲.۱ درصد از وسعت کشور، ۴.۴ درصد از تولیدات بخش کشاورزی را به خود اختصاص داده است.
استان همدان دارای ۶۹۲ هزار هکتار زمین زراعی(آبی و دیم) و ۱۱۷ هزار بهره بردار در بخش کشاورزی است که بر اساس آخرین آمارهای منتشر شده، ارزش ریالی تولیدات کشاورزی استان معادل ۶۶ هزار و ۳۰۰ میلیارد ریال است
نظر شما