ارومیه- ایرنا- رییس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی گفت: امسال ۷۲ هزار تن گوشت مرغ در مرغداری‌های استان تولید و روانه بازار مصرف شده است.

خسرو شهبازی روز سه‌شنبه در گفت و گو با خبرنگاران افزود: ️میزان جوجه ریزی انجام شده در واحدهای گوشتی آذربایجان غربی امسال ۴۱میلیون و ۱۹۸ هزار قطعه است که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته ۱۵ درصد افزایش دارد.

وی با اشاره به اینکه هم اکنون مشکلی در زمینه جوجه ریزی و تولید مرغ گوشتی وجود ندارد، گفت: ️میزان جوجه ریزی در آذرماه چهار میلیون و ۷۷۰ هزار قطعه بود که از این‌میزان هشت هزار و ۶۰۰ تن گوشت مرغ گرم تولید و روانه بازار مصرف می شود.

رییس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان‌غربی اظهار کرد: روزانه به طور میانگین ۲۳۰ تا ۲۵۰ تن گوشت مرغ گرم در سطح استان توزیع می‌شود.

شهبازی اضافه کرد: ️نیاز روزانه گوشت مرغ استان آذربایجان غربی حداکثر ۲۴۰ تن است و در صورت وجود مازاد تولید در صورت صدور مجوز به سایر استانها ارسال می شود.

وی با بیان اینکه جوجه های نیمه دوم آبان و آذر ماه سال جاری به زودی وارد بازار مصرف می شود، گفت: پیش بینی شده میزان کشتار مرغ در کشتارگاه‌ های استان به بیش از ۲۸۰ تن در روز برسد.

شهبازی با اشاره به اینکه ️توزیع گوشت قرمز و مرغ بدون محدودیت در حال انجام است، اظهار کرد: کمبودی در زمینه تامین مرغ برای شب یلدا وجود ندارد و بازار توسط بازرسان کنترل و پایش می شود.

وی با بیان اینکه نیاز استان و استان‌های همجوار چهار میلیون قطعه جوجه در ماه است، گفت: در ماه بیش از یک میلیون قطعه میزان تولید افزایش یافته و سعی می‌شود تا در تامین نیاز بازار کمبودی وجود نداشته باشد.

به گزارش ایرنا آذربایجان غربی دارای ۷۵۰ مرغداری گوشتی است ‌ در ردیف ۱۰ استان برتر در این زمینه قرار دارد.