حمید رضا محمودی قوژدی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: صنایع دستی تولیدی شهرستان گناباد با وجود ظرفیتهای بسیار به دلیل نداشتن بسته بندی با قیمتهای بسیار نازل در بازار به فروش میرسد در صورتی که با رفع این معضل و توجه خاص به بازاریابی صرفه اقتصادی برای فعالان صنایع دستی افزایش می یابد.
وی ادامه داد: ۱۵۷ مددجوی زندان گناباد از ابتدای امسال تاکنون در قالب دوره های پیشرفته، آموزشهای حرفه ای صنایع دستی را در رشته های مختلف فرا گرفتند.
رییس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گناباد گفت: این مددجویان زندان طی ۱۰ دوره در رشتههای زیورآلات سنتی، معرق چرم، شالبافی، نقاشی روی سفال و گوهرتراشی آموزش دیدند.
محمودی افزود: آموزش رشته های صنایع دستی علاوه بر ایجاد انگیزه لازم برای اصلاح مددجویان زندان و بستر سازی رشد و تحول فردی آنها موجب افزایش کمی و کیفی رشته های صنایع دستی گناباد می شود.
وی اضافه کرد: این افراد بعد آزادی از زندان با تلاش و پشتکار می توانند در رشته های صنایع دستی به خودکفایی برسند و ضمن درآمدزایی ایجاد اشتغال کنند.
حدود ۲۰۰ هنرمند گنابادی در ۱۵ کارگاه و ۳۰ فروشگاه، صنایع دستی را تولید و یا در معرض دید عموم قرار میدهند، از مهمترین رشتههای صنایع دستی این شهرستان میتوان به سفالگری، پارچه بافی، گلیم بافی و نمد مالی، معرق و منبت کاری، سبد بافی، چاقوسازی و آهنگری اشاره کرد.
مرکز شهرستان گناباد در فاصله ۲۸۷ کیلومتری جنوب مشهد واقع است.