اردبیل- ایرنا- مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل گفت: بساط خام فروشی محصولات کشاورزی در استان اردبیل باید برچیده شده و تولیدات باید پس از فرآوری و ایجاد ارزش افزوده روانه بازار شود.

به گزارش خبرنگار ایرنا، علیرضا خواجوی روز دوشنبه در حاشیه بازدید مشاور وزیر جهاد کشاورزی از چند مجتمع صنایع غذایی اردبیل، جلوگیری از خام فروشی محصولات کشاورزی و ایجاد ارزش افزوده را ضروری خواند و این موضوع را از رویکردهای مدیریتی صنایع تبدیلی و غذایی در استان اردبیل ذکر کرد.

وی تاکید کرد: سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل از سرمایه گذارانی که مایل به سرمایه گذاری در این بخش باشند، با جدیت حمایت می کند.

مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل با اشاره به تولید انبوه محصول سیب زمینی در این استان و لزوم ایجاد صنایع تبدیلی مرتبط اظهار کرد: لازمه دستیابی به امنیت غذایی جلوگیری از خام فروشی محصولات کشاورزی و همچنین گسترش صنایع تبدیلی و تکمیلی در تمامی محصولات استراتژیک و مهم به خصوص سیب زمینی است.

وی بیان کرد: هم اینک ۲ واحد تولیدی با ۱۵۰ نفر اشتغال مرتبط با صنعت غذایی سیب زمینی با ظرفیت حداکثر ۳۰ هزار تن در استان اردبیل در حال فعالیت و تولید بوده و ولی ظرفیت این بخش در این استان بسیار بیشتر است.

خواجوی اضافه کرد: سالانه بین ۷۵۰ تا ۸۵۰ هزار تن سیب زمینی در استان اردبیل تولید می شود که محصول تولیدی به دلایل مختلف از جمله نبود سردخانه مجهز و کافی در انبارهای سنتی نگهداری شده و همین امر سبب از بین رفتن بخشی از تولید به شکل ضایعات می شود.

به گزارش ایرنا، هم اکنون ۲۸۰ واحد صنایع تبدیلی و غذایی با ظرفیت فرآوری بیش از سه میلیون تن در استان اردبیل فعال است.

۱۸۰ واحد صنایع تبدیلی بخش کشاورزی با مجوز سازمان جهادکشاورزی و ۱۰۰ واحد نیز با مجوز اداره کل صنعت، معدن و تجارت فعال است.