به گزارش خبرنگار ایرنا، علیرضا خواجوی روز دوشنبه در حاشیه بازدید مشاور وزیر جهاد کشاورزی از چند مجتمع صنایع غذایی اردبیل، جلوگیری از خام فروشی محصولات کشاورزی و ایجاد ارزش افزوده را ضروری خواند و این موضوع را از رویکردهای مدیریتی صنایع تبدیلی و غذایی در استان اردبیل ذکر کرد.
وی تاکید کرد: سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل از سرمایه گذارانی که مایل به سرمایه گذاری در این بخش باشند، با جدیت حمایت می کند.
مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل با اشاره به تولید انبوه محصول سیب زمینی در این استان و لزوم ایجاد صنایع تبدیلی مرتبط اظهار کرد: لازمه دستیابی به امنیت غذایی جلوگیری از خام فروشی محصولات کشاورزی و همچنین گسترش صنایع تبدیلی و تکمیلی در تمامی محصولات استراتژیک و مهم به خصوص سیب زمینی است.
وی بیان کرد: هم اینک ۲ واحد تولیدی با ۱۵۰ نفر اشتغال مرتبط با صنعت غذایی سیب زمینی با ظرفیت حداکثر ۳۰ هزار تن در استان اردبیل در حال فعالیت و تولید بوده و ولی ظرفیت این بخش در این استان بسیار بیشتر است.
خواجوی اضافه کرد: سالانه بین ۷۵۰ تا ۸۵۰ هزار تن سیب زمینی در استان اردبیل تولید می شود که محصول تولیدی به دلایل مختلف از جمله نبود سردخانه مجهز و کافی در انبارهای سنتی نگهداری شده و همین امر سبب از بین رفتن بخشی از تولید به شکل ضایعات می شود.
به گزارش ایرنا، هم اکنون ۲۸۰ واحد صنایع تبدیلی و غذایی با ظرفیت فرآوری بیش از سه میلیون تن در استان اردبیل فعال است.
۱۸۰ واحد صنایع تبدیلی بخش کشاورزی با مجوز سازمان جهادکشاورزی و ۱۰۰ واحد نیز با مجوز اداره کل صنعت، معدن و تجارت فعال است.