عبدالله کرد روز سه شنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: به منظور ارتقاء سطح دانش و توان علمی صنعتگران فعال در میرجاوه دورههای آموزشی متعدد در رشتههای چندگانه به ویژه سوزندوزی و سکهدوزی برنامهریزی شده که به صورت مرتب نیز برگزار میشود.
وی افزود: در همین راستا تاکنون برای ۲۰۰ نفر از شرکت کنندگان در این دورهها گواهینامه های مهارتی آموزشی صادر شده و ۲ دوره دیگر نیز در حال برگزاری است و ۶۰ نفر مشغول استفاده از این دورهها هستند.
به گفته رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی میرجاوه، این افراد پس از دریافت گواهینامه میتوانند نسبت به ایجاد شغل اقدام کنند و از خدماتی که میراث فرهنگی به آنها ارائه میدهد بهرهمند شوند که تا امروز حدود ۴۰ نفر از صنعتگران این شهرستان به منظور دریافت تسهیلات مشاغل خانگی به بانکهای عامل معرفی شدهاند.
وی ادامه داد: از این میان تعداد ۳۵ نفر موفق به دریافت تسهیلات شدند و تنها پنج نفر باقیمانده که آنها نیز در حال تشکیل پرونده و طی روال قانونی هستند که به زودی تسهیلات خود را گرفته و وارد بازار کار و فعالسازی و تقویت کارگاههای خود میشوند.
کرد تاکید کرد: یکی دیگر از مباحث جدی که در این اداره پیگیری میشود موضوع اشتغال است که تاکنون ۴۹ نفر در سامانه رصد اشتغال نامنویسی شده اند.