خیرالنساء امیری روز یکشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: در راستای طرح ایجاد اشتغال، رونق کسبوکارهای محلی و توانمندسازی جوامع محلی باتکیهبر شعار «مهار تورم و رشد تولید» در سه ماهه اول سال ۱۴۰۲، چهار دوره آموزشی در قالب ۲ رشته سکه دوزی و سوزندوزی در شهرستان چابهار برگزار شد.
وی افزود: این دورهها از ۲۰ فروردین شروع تا ۲۰ تیر۱۴۰۲ ادامه داشته که در این مدت ۱۲۰ نفر موفق به گذراندن دورههای مذکور شدند.
سرپرست اداره میراثفرهنگی گردشگری صنایعدستی چابهار ادامه داد: در این زمینه باهدف توانمندسازی و ایجاد اشتغال پایدار برای جامعه هدف کمیته امداد امام خمینی(ره) و پایگاههای بسیج «قشر خواهران» تفاهمنامه همکاری بین اداره میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی چابهار و مدیریت کمیته امداد امام خمینی (ره) و ناحیه مقاومت بسیج منعقد شده که بر اساس آن چهار دوره آموزشی با شرکت ۱۰۰ هنرآموز در خرداد و تیرماه ۱۴۰۲ برگزار شد.
وی تصریح کرد: هنرآموزان پس از پایان دوره موفق دریافت گواهینامه مهارتی از اداره کل میراثفرهنگی گردشگری و صنایعدستی سیستان و بلوچستان شدند.
امیری بیان کرد: بهمنظور راهاندازی و تجهیز کارگاههای خانگی به هر کدام از صنعتگران متقاضی، تسهیلات مشاغل خانگی تا سقف یک میلیارد ریال پرداخت خواهد شد.
وی تأکید کرد: در سال ۱۴۰۱ تعداد ۴۶۰ هنرآموز موفق به اخذ گواهینامه مهارتی که ۱۵۰ نفر موفق شدند تسهیلات مشاغل خانگی را دریافت کنند.
سرپرست اداره میراثفرهنگی گردشگری صنایعدستی چابهار خاطرنشان کرد: هم اکنون در این شهرستان پنج تعاونی فعال وجود دارد که در حوزه آموزش تولید بازاریابی و صادرات محصولات صنایعدستی مشغول به فعالیت هستند.
نظر شما