مسعود عبداللهی روز سهشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: زنبورداران مهابادی اغلب به استان خوزستان و مناطقی از جمله اندیشمک، شوش، دشت عباس، بهبهان و هرمز که شرایط آب و هوایی مناسب تری در فصل زمستان دارند، کوچ می کنند.
وی با بیان اینکه بقیه زنبورداران در فصل زمستان در خانه باغ های خود با تغذیه دستی زنبورداری را ادامه می دهند، اضافه کرد: جهاد کشاورزی با هماهنگی اداره صنعت، معدن و تجارت طی جند نوبت شکر مورد نیاز زنبورداران را با قیمت مصوب تهیه و تامین می کند.
مدیرعامل شرکت تعاونی زنبورداران مهاباد اظهار کرد: زنبورداران این شهرستان از اوایل فصل بهار با مساعد شدن وضعیت آب و هوا به مناطق ییلاقی این شهرستان باز میگردند.
عبداللهی یادآور شد: امسال بیش از ۴۰۰ تُن عسل توسط زنبورداران این شهرستان تولید شده که این مقدار مشابه میزان تولید سال گذشته است.
وی اضافه کرد: در سرشماری امسال زنبورستانهای این شهرستان، ۶۰ هزار کندوی سنتی و مدرن شمارش شد که از این تعداد، چهار هزار کندو سنتی و ۵۶ هزار کندو نیز مدرن بود.
عبدالهی گفت: هماکنون ۶۰۰ نفر در این شهرستان که عضو تعاونی زنبورداران مهاباد هستند، به صورت مستقیم به زنبورداری اشتغال دارند و عسل تولید شده این شهرستان به عنوان یک برند شناخته شده در بازارهای داخلی و خارجی خریداران خوبی دارد.
مهاباد یکی از مراکز مهم تولید عسل مرغوب و باکیفیت در آذربایجانغربی به شمار میرود.