ساری- ایرنا - استاندار مازندران گفت: حماسه ششم بهمن آمل مختص به جغرافیای آمل نیست و گرامیداشت این حماسه از سال آینده به صورت ملی برگزار خواهد شد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، سید محمود حسینی پور شامگاه پنجشنبه در چهل ودومین سالگرد ۴۱ شهیدحماسه ششم بهمن سال۱۳۶۰ آمل که با حضور رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام برگزار شد بیان داشت: برای مراسم چهل و دومین سالگرد حماسه ششم بهمن آمل، ستاد شهرستانی به ستاد استانی تشکیل شده و ازهمین رو برای سال آینده با تدارکات بهتر وبیشتری قصد داریم تا برنامه های گرامیداشت هفته ششم بهمن آمل به صورت ملی برگزار شود.

وی با تاکید براینکه همه تلاش ستاد مردمی حماسه ششم بهمن آمل نیز برهمین هدف مهم که برنامه های این ستاد درسطح ملی وبرای همه مردم برگزار شود، افزود: حماسه مردم آمل فقط مختص به شهرآمل نیست و باید این حماسه درکل کشور معرفی والگوسازی شود.

استاندار مازندران با بیان این مطلب که مردم ایران باید بشناسند که آملی ها چه تاریخ ارزشمندی برای انقلاب اسلامی برجای گذاشتند، تصریح کرد، امام راحل هم به واسطه فداکاری مردم آمل وحماسه ارزشمند ششم بهمن درسال ۱۳۶۰، این حماسه جاویدان را دروصیت نامه سیاسی الهی شان ثبت واز مردم قهرمان این شهر تشکر کردند.

حسینی پور افزود: حماسه مردم آمل، اتفاق کوچکی نبود و این رخداد مهم باید با نگاه ملی به برنامه های گرامیداشت آن در سال های آینده، جایگاه اصلی خودش را پیدا کند.

وی با بیان اینکه حماسه ششم بهمن آمل یکی از روزهای مهم درتاریخ انقلاب اسلامی به شمار می‌رود، گفت: ششم بهمن ماه یاد آور مهمترین رویدادی است که مردم قهرمان آمل و استان مازندران خلق کردند

استاندارمازندران گفت: مقاومت جانانه مردم شهید پرور آمل و استان مازندران توطئه‌های دشمن را برهم زد و اگر امروز صحبت از بصیرت می‌کنیم مردم آمل در همان روزهای اول انقلاب بصیرت خود را نشان دادند.

حسینی پور با بیان اینکه شهرستان آمل از دیرباز پایگاه علمای بزرگ شیعی بوده است، تصریح کرد: این مقاومت بی نظیر سبب شد تا آمل نام هزارسنگر به خود گیرد و حضرت امام راحل در وصیت نامه خود به آن اشاره کرده‌اند.

این مقام مسوول تصریح کرد: حماسه مردمی ششم بهمن آمل باید برای نسل‌های آینده تبیین شود که دانشگاهیان و نخبگان باید برای تحقق این امر گام های موثری بردارند.

به گزارش ایرنا، مردم بیدار و آگاه آمل ۴۲ سال پیش با مقاومت و پایداری در برابر حمله گروهک های منافق به شهر هزار سنگر، خالق حماسه ای جاودان شدند و با شکست دشمنان و عقب نشینی آنان به جهانیان ثابت کردند که همواره پشتیبان نظام جمهوری اسلامی در تمامی عرصه ها هستند. پس از پیروزی انقلاب اسلامی و شکل گیری نظام نوپای جمهوری اسلامی، دشمنان تمام تلاش خود را برای ضربه زدن به جمهوری اسلامی به کار بستند و در دوران دفاع مقدس گروهک های منافق به ستون پنجم دشمن تبدیل شدند چنانچه در سال ۱۳۶۰ خورشیدی فعالیت های خود را آشکار کردند و تصرف و جدا کردن بسیاری از شهرها از ایران را در دستور کار خود قرار دادند تا بتوانند به اهداف خویش که شامل از میان بردن نظام جمهوری اسلامی و برپایی حاکمیت به اصطلاح انقلابی در پوشش نظام کمونیستی می شد، دست یابند اما مقاومت مردم و هوشیاری مسوولان در برابر این حمله ها سبب شد تا نقشه های آنان افشا و با شکست رو به رو شود. گروهک کمونیستی سربداران با هدف تصرف شهر آمل در ۶ بهمن ۱۳۶۰ خورشیدی با ایجاد آرایش نظامی، این شهر را به محاصره خود درآورد اما دلاورمردان خطه شمال به همراه نیروهای نظامی جمهوری اسلامی در برابر تجاوز دشمنان ایستادگی و پس از ۱۰ ساعت نبرد حمله آنان را به صورت کامل سرکوب و آنها را وادار به عقب نشینی و فرار کردند.