«یاسر الحوری» روز چهارشنبه در گفت وگو با خبرنگار بین الملل ایرنا افزود: انقلاب اسلامی ایران نه تنها به تغییرات و تحولات بنیادین برای ملت ایران منجر شد، بلکه همه ملت های منطقه را نیز تحت تاثیر قرار داد.
وی اضافه کرد: پیروزی انقلاب اسلامی دروازه های جدیدی را در زمینه های سازندگی، پیشرفت، استقلال و اراده ملی و ساختن کشوری با توانایی حفظ و حراست از منابع و ثروت ها به روی ملت آزاده ایران گشود.
الحوری با بیان اینکه «پیش از انقلاب اسلامی، منطقه زیر تسلط کامل آمریکا بود و شاه ایران نیز نقش پلیس گمارده شده از سوی غرب را در منطقه ایفا می کرد»، یادآور شد: این انقلاب بارقه امیدی برای همه فرزندان امت اسلامی بود و این احساس را به آن ها داد که امکان درهم شکستن هیمنه و سلطه خارجی و آزادی ملت ها و شکوفایی کشورها وجود دارد.
دبیر شورای عالی سیاسی یمن اظهار داشت: ایران کشور فقیری نبود و همه از امکانات و منابع ایران پیش از انقلاب خبر داشتند، اما بخشی از آنها در اختیار حاکمان و اطرافیانشان و بخش عظیمی نیز در اختیار دشمنان امت اسلامی و کشورهای استعمارگر بود.
وی ادامه داد: دیدگاه ملت ها درباره این انقلاب نوپا براساس حاکمیت و فضای فرهنگی، اجتماعی، دینی و تاریخی آن ها، متفاوت بود، اما اندیشمندان و فرهیختگان، انقلاب اسلامی را آغازی مهم و موفق برای تغییرات و تحولات سیاسی در همه کشورهای عربی و اسلامی می دانستند.
الحوری اضافه کرد: با گذشت زمان انقلاب اسلامی، اهمیت خود را به اثبات رساند و نشان داد که یک انقلاب ریشه ای برای فروریختن همه بت های ساخته دست غرب و باطل کننده همه اندیشه های پوسیده ای است که نه به سود ملت و نه مملکت است.
این مسئول یمنی گفت: انقلاب اسلامی ایران همه جنبش های به اصطلاح اسلامی موجود در آن دوره را که در اصل به شیوه های غیرمستقیم توسط استعمارگران راهبری می شد، از رونق انداخت و کنار زد.
وی افزود: فلسطین یکی از محورهای اصلی این انقلاب بود، زیرا صهیونیسم را غده سرطانی در پیکر امت اسلامی می دانست و صهیونیست ها نیز آن را یک خطر برای موجودیت خود به شمار می آوردند.
الحوری تصریح کرد: آمریکا و انگلیس نیز در مقابل انقلاب اسلامی ایستادند و بسیار زود، خطر آن را برای سیاست و اهداف خود درک کردند و به این رویکرد آن که آزادسازی فلسطین و بیدار کردن ملت های اسلامی است، پی بردند.