جواد احمدپور روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این ناوگان با پیمودن افزون بر ۱۵ هزار کیلومتر از مبادی حمل در بندر عباس، رفسنجان و تربتحیدریه به مقاصد مصرف خارج از منطقه و حتی استانهای خراسان جنوبی، خراسان شمالی، سیستان و بلوچستان، مشهد و سبزوار سوخت مورد نیاز مناطق اشاره شده را تامین کرده است.
وی ادامه داد: ۳۵ دستگاه نفتکش جدید در سال گذشته و هشت دستگاه امسال به ناوگان حمل و نقل منطقه تربت حیدریه افزوده شد و اکنون ۳۱۸ دستگاه نفتکش به روز و فعال برای تامین و توزیع پایدار سوخت در این منطقه فعال است.
به گزارش ایرنا انبار نفت منطقه تربت حیدریه یکی از مبادی هشت گانه صادرات فرآوردههای نفتی کشور است که عملیات سالیانه آن توزیع حدود یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون لیتر انواع سوختهای مایع بنزین موتور، نفت گاز، نفت سفید و نفتکوره و افزون بر ۹۶ میلیون مترمکعب گاز سی.ان.جی در منطقه است.
شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی منطقه تربتحیدریه یکی از مناطق ۳۷ گانه شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی ایران است که دارای چهار ناحیه مشتمل بر ۱۰ شهرستان تربتحیدریه، مهولات، زاوه، خواف، رشتخوار، کاشمر، خلیلآباد، کوهسرخ، گناباد و بجستان است.
این منطقه دارای ۶۵ جایگاه عرضه سوخت مایع، ۲ فروشندگی سکودار و ۱۲ فروشندگی فرآوردههای نفتی معمولی و همچنین ۳۳ باب جایگاه عرضه گاز طبیعی با ۱۴۳ نازل فعال است.
منطقه تربتحیدریه دارای ۸۸۴ مصرف کننده عمده، هشت هزار و ۸۰۰ مصرف کننده جزء، ۶۹ کارخانه و صنایع تبدیلی و ۷۵ معدن فعال است.