سنندج- ایرنا- نامزد انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه سنندج، کامیاران و دیواندره گفت: مشکلات نواحی منفصل شهری، از دغدغه‌های جدی ما هستند و در صورت راهیابی به مجلس، پیگیری این مهم جزو اولویت‌های کاری بنده خواهد بود.

به گزارش ایرنا، خبرگزاری جمهوری اسلامی(ایرنا) برای اولین بار، فرصتی را برای نامزدهای انتخابات فراهم کرده تا خود را به مردم معرفی کرده و برنامه‌هایشان را به اطلاع عموم برسانند.

در همین راستا، گفت و گویی با " ایوب قادری" نامزد دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه سنندج، کامیاران و دیواندره انجام شد که مشروح آن در ادامه می آید.

ایرنا: از سوابق تحصیلی و شغلی تان بگویید.

ایوب قادری متولد ۱۳۵۸، دانشجوی سال آخر دکترای جامعه شناسی اقتصاد و توسعه و ساکن دیواندره و کارمند اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی در شهرستان دیواندره هستم.

ایرنا: چرا به عنوان نامزد در این دوره از انتخابات شرکت کردید؟

براساس ضرورت و مسائل و مشکلات موجود، واجب دانستم با توجه به توانایی و تخصص های علمی و سوابق کاری در این عرصه پا بگذارم، مشکلاتی که خیلی از مردم در استان و حوزه انتخابیه دست و پنجه نرم می کنند.
حدود ۱۸ سال است در دستگاه های اجرایی مشغول کار هستم و با مسائل و مشکلات مردم به طور مکامل آشنایی دارم و امیدوارم بتوانم قدم مثبتی برای مردم در صورت منتخب شدن بردارم.

ایرنا: در صورت ورود به مجلس اولویت های کاری تان چه خواهد بود؟

بنده درحوزه قانون بازنشستگی به ویژه بازنشستگان تامین اجتماعی، صندوق و بیمه عشایری و روستایی پیگیر خواهم بود، و تلاش خواهم کرد که این قشر درآمد و زندگی آبرومندی داشته باشند و تا حدودی که قانون و شرایط اقتصادی کشور اجازه می دهد، قوانینی در مجلس به تصویب برسد که به نفع بازنشستگان باشد.

در حوزه زیرساخت مشکلات زیادی داشته و سهم کمی از اعتبارات و بودجه ملی داریم که باید با جذب اعتبارات جهشی برای انجام فعالیت های عمرانی و اقتصادی گام جدی برداشت.

برای موفقیت در این حوزه، باید در تمام جلسات کمسیون برنامه و بودجه حضور داشت.

در نواحد منفصل شهری و حاشیه شهرها به ویژه در سنندج و دیواندره با مشکلات زیادی دست و پنجه نرم می کنیم که نیازمند اخذ اعتبارات قابل توجه برای ایجاد محیطی آرام و سالم در این نواحی هستیم

در حوزه آسیب های اجتماعی و با هدف ثبات و تحکیم خانواده باید قوانین مفیدی تصویب شود؛ چرا که در استان با آسیب های زیادی مواجه هستیم و وضعیت خوبی از این لحاظ نداریم.

ایرنا: آیا در صورت نماینده شدن در عزل و نصب مدیران دخالت خواهید کرد؟

چیزی که طی سال های گذشته زیاد مشاهده شده، دخالت نمایندگان در عزل و نصب مدیران استانی است در حالیکه کار نماینده این نیست که مدیران استانی و شهرستانی را جابجا کند یا دغدغه اش این موضوع باشد.

کار نماینده نظارت بر عملکرد مدیران در زمینه اجرای درست قوانین وضع شده است.

وظیفه نماینده وضع قوانین و نظارت بر اجرای صحیح قوانین توسط قوه مجریه است.

ایرنا: تبلیغات شما چگونه است و چقدر هزینه می کنید؟

همینجا به مردم اعلام می کنم که بنده ستاد و عکس و پوستر و تبلیغات در سطح شهرها ندارم و فعالیتم در حوزه تبلیغات فقط از طریق صدا و سیما و شبکه های اجتماعی و خبرگزاری هاست.

ایرنا: صحبت پایانی؟
از مردم دعوت می کنم در روز ۱۱ اسفند براساس وظیفه قانونی و شرعی پای صندوق های رای حاضر شوند و افراد اصلح و دلسور را انتخاب کنند تا صدای واقعی آنان در مجلس باشد.

تاکنون در پنج حوزه انتخابیه استان کردستان، ۱۸۴ نامزد برای انتخابات مجلس شورای اسلامی مورد تایید شورای نگهبان قرار گرفته اند. کردستان دارای ۶ کرسی در مجلس شورای اسلامی است.

برای کسب ۲ کرسی مجلس خبرگان رهبری نیز ۴ نامزد از استان کردستان تایید صلاحیت شده اند.

انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری روز جمعه ۱۱ اسفند سال جاری در سراسر کشور برگزار می‌شود.