به گزارش ایرنا، حجت الاسلام و المسلمین مسعود بهرامپور در خطبههای نماز جمعه این هفته دزفول در مصلای امام علی(ع) این شهر، افزود: هر کس از هر قومیتی به عنوان منتخب مردم انتخاب شد باید مورد حمایت قرار گیرد تا در انجام وظایف و مسوولیتهای خود موفق شود.
وی مطالبه گری از نمایندگان منتخب مجلس شورای اسلامی را مورد تاکید قرار داد و افزود: ایام پس از انتخابات، دوران رفاقت و البته مطالبه گری از نماینده منتخب است.
مردم به نامزد اصلح رای دهند
خطیب جمعه دزفول با بیان اینکه ورود نماینده امین، صادق، خدوم و ولایتمدار به مجلس شورای اسلامی موجب ارتقای نظام اسلامی میشود، گفت: تعیین نمایندگان اصلح مسوولیت خطیری است که بر دوش ما قرار دارد.
وی ادامه داد: نامزدهایی که توسط دستگاههای نظارتی صلاحیت آنها تایید شده است صالح هستند و باید مردم از میان آنها با بررسی شعارها، برنامهها، تجربهها، تحصیلات و سوابق نامزدها، فرد اصلح را انتخاب کنند.
حجت الاسلام بهرامپور گفت: دشمن به دروغ انتخابات نظام اسلامی را نمایشی میداند ولی واقعیت انتخابات در نظام اسلامی و راه یافتن نمایندگانی با دیدگاهها و طیفهای مختلف سیاسی به مجلس شورای اسلامی نشان میدهد که انتخابات در نظام اسلامی واقعی است.
وی افزود: فراهم بودن بستر برای ورود و تایید صلاحیت داوطلبان با دیدگاهها، شعارها و سلیقههای مختلف به عرصه رقابت انتخابات مجلس شورای اسلامی از ظرفیتهای مردم سالاری دینی نظام اسلامی است.
نماینده منتخب به وعدههای خود عمل کند
امام جمعه دزفول اظهارکرد: نماینده منتخب وظیفه سنگینی در خدمت به مردم و عمل به شعارها و وعدههای داده شده به مردم دارد.
وی با بیان اینکه شور و نشاط انتخاباتی خوبی در کشور و شهرستان دزفول ایجاد شده است، افزود: شور کنونی به واسطه رقابت نامزدها با دیدگاههای مختلف در صحنه انتخابات است که این رقابت باید فردای انتخابات به رفاقت تبدیل شود.
حجت الاسلام بهرامپور گفت: انتظار از نماینده منتخب مردم و سایر نامزدهای حاضر در صحنه انتخابات این است که پس از پایان انتخابات رقابتها را کنار گذاشته و با همدلی در حل مسایل شهرستان به نماینده منتخب کمک کنند.
وی افزود: من به عنوان امام جمعه دزفول از روز اول اعلام کردهام که در انتخابات از هیچ کس حمایت نمیکنم ولی از نماینده منتخب مردم حمایت و مطالبه گری خواهم کرد.
امام جمعه دزفول بیان کرد: ۱۲ اسفندماه با اعلام نام نماینده منتخب، تمام مسوولان شهرستان با وحدت و همدلی توسعه، اصلاح و آبادانی دزفول را اجرایی کنند.
منتخب مردم میان اقوام و محلات تفاوت قائل نشود
حجت الاسلام بهرامپور گفت: هر کس از صندوقهای رای به عنوان نماینده منتخب مردم دزفول خارج شد، حق ندارد بین قومیتها، محلات و مناطق شهری و روستایی تفاوت قائل شود.
وی افزود: منتخب مردم دزفول در این انتخابات باید خادم همه مردم شهرستان دزفول باشد و همه را به یک چشم نگاه کند و از خدا بترسد.
امام جمعه دزفول با اشاره به فتنه سال ۸۸ و تمکین نکردن برخی افراد به رای مردم بیان کرد: نامزدها اجازه ندهند طرفداران آنها مشکل ایجاد کنند که درصورت بروز چنین اتفاقی، آن نامزد جایگاهی در نزد مردم نخواهد داشت.
انتقاد از برخی تخلفات انتخاباتی در دزفول
حجت الاسلام بهرام پور با اظهار تاسف از بداخلاقیها در روزهای تبلیغات انتخابات مجلس شورای اسلامی در دزفول گفت: برگزاری کاروان، پخش برخی موسیقیها، بدکلامیها و بداخلاقیها از جمله مواردی بود که برخی نامزدها در دزفول رقم زدند.
وی با بیان اینکه توصیهها و تذکرات لازم به نامزدهای دزفول داده شده بود، افزود: نامزدهای مجلس شورای اسلامی بدانند که با گناه بار هیچ کس به مقصد نخواهد رسید و اگر با گاه به مجلس راه یافتند ذلت پیش روی آنها خواهد بود.
مشارکت در انتخابات، عمل به مسوولیت ملی و ادای تکلیف شرعی است
امام جمعه دزفول همچنین در خطبه نخست نماز جمعه اظهارکرد: انتخابات مسیر نقش آفرینی مردم در تعیین سرنوشت کشور است و مشارکت در انتخابات، عمل به مسوولیت ملی و ادای تکلیف و وظیفه شرعی است.
وی منافع ملی را مقدم بر هر چیزی دانست و ادامه داد: هیچ شخص و جناحی نباید منافع خود را بر منافع ملی ترجیح دهد.
حجت الاسلام بهرامپور گفت: وظیفه نظام اسلامی، فراهم کردن زمینه لازم برای برگزاری انتخابات و وظیفه مردم، مشارکت در انتخابات برای تعیین سرنوشت و مسیر حرکتی کشور است.
وی با بیان اینکه مشارکت حداکثری در انتخابات وظیفهای همگانی است، افزود: حضور گسترده مردم در انتخابات زمینه شکل گیری مجلس قوی است.
خطیب جمعه دزفول بیان کرد: کسی که در انتخابات شرکت نمیکند در صورت ورود نماینده ضعیف در مجلس شورای اسلامی به دلیل مشارکت نیافتن در انتخابات در تمام خطاها، تخلفات و عملکرد این نماینده در مجلس سهیم است.
نمازجمعه محلی برای مطالبه گری است
حجت الاسلام بهرامپور با بیان اینکه نمازجمعه محلی برای مطالبه گری از مسوولان به منظور گره گشایی از مسایل مبتلا به مردم است، گفت: مسوولان نباید از رویارویی با مردم و پاسخگویی به آنها فرار کنند.
وی ضمن دعوت همه قشرهای مردم به حضور در نماز جمعه افزود: نمازجمعه محلی برای مطالبه گری مردم است و حضور مردم در این آیین عبادی سیاسی برای طرح این مطالبهها است.
به گزارش ایرنا فرآیند رای گیری در سه هزار و ۵۳۳ شعبه استان خوزستان از ساعت هشت صبح شروع شده و اسامی و کد نامزدها به تفکیک هر یک از ۲ انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان در شعب اخذ رای نصب شده است.
بیش از سه میلیون و ٨٠٠ هزار خوزستانی واجد شرایط رای دادن هستند که از این تعداد ١٧٠ هزار نفر رای اولی است.
از مجموع سه هزار و ۵٣٣ شعبه اخذ رای در استان، ٩٠٠ شعبه سیار برای رای گیری در مناطق عشایری و سخت گذر استان آماده شده است.
زمان رای گیری تا ساعت ۱۸ امروز تعیین شده است اما درصورت نیاز افزایش خواهد یافت.
خوزستان دارای ١٨ کرسی در مجلس شورای اسلامی و ۶ کرسی در مجلس خبرگان رهبری است.