به گزارش ایرنا، غلامعلی حیدری روز پنجشنبه در دیدار مدیرعامل صندوق قرضالحسنه امداد ولایت کشور با وی افزود: هماکنون با همکاری فرمانداریها، بازارچههای تولیدات و محصولات کشاورزی و سایر تولیدات خانگی در سطح استان در حال احداث است که در کنار این بازارچه، به منظور حمایت از جامعه هدف، بازارچه و یا غرفههای فروش محصولات و تولیدات جامعه هدف کمیته امداد راهاندازی خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه هماکنون ۱۳ درصد جمعیت استان در قالب ۴۲ هزار خانوار و جمعیتی بیش از ۱۰۲ هزار نفر زیرپوشش این نهاد حمایتی قرار دارند، گفت: حمایت از اشتغال و رفع مشکلات معیشتی یکی از مهمترین برنامهها برای خودکفایی جامعه هدف است.
وی اظهار داشت: چهارمحال و بختیاری یکی از استانهای محروم کشور است و نرخ بیکاری در این استان بالاست و باید برای رفع بیکاری مردم استان بیش از پیش تلاش شود.
حیدری به کمکها و تسهیلات پرداخت شده به نیازمندان و جامعه هدف این نهاد حمایتی اشاره کرد و گفت: به دلیل محرومیت و بالا بودن نرخ بیکاری، مهاجرت نیز در استان به سایر مناطق وجود دارد و همین مساله زمینه بروز و افزایش مشکلات و آسیبهای اجتماعی را فراهم میکند که با ایجاد اشتغال میتوان این آسیبها را کاهش داد.
وی افزود:پایین بودن سرمایهگذاری، ایجاد اشتغال و توسعه صنایع در استان طی سالهای گذشته وجود داشت که میتوان با توسعه مشاغل خرد و خانگی و همچنین حمایت از این مشاغل برای بازاریابی و فروش محصولات، مشکل اشتغال استان را کاهش داد.
به گفته وی، هماکنون درصدی از جمعیت هدف نهادهای حمایتی سرپرستان خانوار به خصوص زنان سرپرست خانوار هستند، که با حمایت از این قشر جایگاه آنها را تقویت کرد.
استاندار چهارمحال و بختیاری افزود: هم اکنون اشتغال مهمترین مشکل و دغدغه مردم به خصوص درمناطق روستایی و دور افتاده استان است.
وی با اشاره به محرومیت استان گفت: مردم با تمام مشکلات و سختیهای پای نظام ایستادهاند و در همه عرصهها با حضور پرشور و حماسی سنگتمام خواهند گذاشت.
وی به حضور پرشور مردم در انتخابات، راهپیمایی ۲۲ بهمن و همچنین استقبال از سفر رییس جمهور اشاره کرد و گفت: میزان مشارکت مردم در انتخابات نشاندهنده نجابت، بصیرت، ولایمتداری و همچنین وفاداری مردم به نظام است.
مدیرعامل صندوق قرضالحسنه امداد ولایت با اشاره به ضرورت ترویج فرهنگ قرضالحسنه در کشور گفت: اگر همه مجموعههایی که وظیفه ترویج اخلاق خوب را در کشور دارند قرضالحسنه را نیز ترویج دهند مشکلات اقشار آسیبپذیر در جامعه حل میشود.
علی عاشوری افزود: تا پیش از سال ۹۵ کمیته امداد تسهیلات قرض الحسنه را به صورت متفرقه از طریق بانکهای مختلف پرداخت میکرد اما با تاسیس بانک قرض الحسنه امداد ولایت پرداخت تسهیلات مورد نظر از این طریق انجام میشود.
وی اظهار داشت: در زمان حاضر ۷۶۰ شعبه و باجه صندوق قرض الحسنه امداد ولایت در کشور فعال و در حال خدماترسانی به جامعه هدف هستند.
عاشوری با بیان اینکه هماکنون صندوق امداد ولایت ۹ میلیون مشتری دارد و جزو چندین بانک مطرح کشور به شمار میرود گفت: طبق اساسنامه هر پولی که وارد صندوق میشود فقط برای پرداخت تسهیلات قرضالحسنه است و اجازه سپردهگذاری و انجام کار اقتصادی مانند سایر بانکها را ندارد.
وی اضافه کرد: وظیفه صندوق امداد ولایت پرداخت تسهیلات قرضالحسنه به نیازمندان است که تسهیلات پرداختی تا سقف ۱۰۰ میلیون ریال بدون کارمزد و تسهیلات بیش از این میزان نیز کارمزد سه درصد تعیین و آن هم یک بار گرفته میشود.
وی ادامه داد: حداقل ضمانت در صندوق امداد ولایت تعیین شده که مردم بتوانند از خدمات استفاده کنند.
۳۴ هزار فقره تسهیلات توسط امداد ولایت چهارمحال و بختیاری پرداخت شد
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) چهارمحال و بختیاری نیز با اشاره به اینکه صندوق امداد ولایت از پنج سال گذشته در استان فعال شده، گفت: در این مدت ۳۴ هزار فقره تسهیلات به مددجویان زیرپوشش و نیازمندان استان پرداخت شد.
جاسم محمدی افزود: تسهیلات پرداخت شده با مبلغی بیش از سههزار و ۴۸۰ میلیارد ریال در حوزه مسکن، اشتغال، درمان، فرهنگی بوده است.
به گفته وی، در سالجاری نیز سه هزار و ۷۰۰ پرونده تسهیلات به افراد نیازمند و جامعه هدف کمیته امداد پرداخت شده است.
وی در ادامه با اشاره به اینکه همزمان با هفته" احسان و نیکوکاری" پنج هزار بسته معیشتی و ۳۸۶ فقره جهیزیه و ۲۱۰ میلیارد ریال کفش و لباس به جامعه هدف اهدا شد، گفت: آیین جشن خودکفایی ۲ هزار و ۶ مددجویی زیرپوشش این نهاد همزمان با سراسر کشور هفته آینده دراستان برگزار میشود.
به گزارش ایرنا، دیدار با خانواده مددجویان زیر حمایت کمیته امداد، افتتاح ساختمان قرضالحسنه امداد ولایت و دیدار با استاندار از برنامههای سفر مدیرعامل صندوق قرضالحسنه امداد ولایت به استان چهارمحال و بختیاری است.