یونس احمدی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: بازرسی و نظارت بر مراکز تولید، نگهداری و عرضه فرآورده های خام پروتئینی از ۱۹ اسفند شروع شده و تا پایان ماه رمضان ادامه دارد.
وی افزود: این نظارت ها بر اماکنی چون کشتارگاه، قصابی، رستوران و سالن های غذاخوری، اغذیه فروشی ها، رستوران های بین راهی و مراکز عرضه فرآورده های خام دامی انجام می گیرد.
احمدی ادامه داد: در طرح نظارت ویژه عید نوروز و ماه رمضان ۶۰ نفر کارشناس، ناظر و بازرس در ۲ نوبت صبح و عصر از این اماکن بازدید می کنند.
وی یادآور شد: سامانه تلفنی ۱۵۱۲ اداره کل دامپزشکی استان نیز در این ایام آماده دریافت گزاش های مردمی است.