۲۱ اسفند ۱۴۰۲، ۱۲:۵۸
کد خبرنگار: 1423
کد خبر: 85415046
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

نظارت ۳۹ گروه بر مراکز تولید و عرضه فرآورده‌های خام دامی ایلام

ایلام - ایرنا - مدیرکل دامپزشکی ایلام گفت: ۳۹ گروه ثابت و سیار، نظارت بر مراکز تولید، نگهداری و عرضه محصولات خام دامی را در ایام عید نوروز و ماه رمضان بر عهده دارند.

یونس احمدی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: بازرسی و نظارت بر مراکز تولید، نگهداری و عرضه فرآورده های خام پروتئینی از ۱۹ اسفند شروع شده و تا پایان ماه رمضان ادامه دارد.

وی افزود: این نظارت ها بر اماکنی چون کشتارگاه، قصابی، رستوران و سالن های غذاخوری، اغذیه فروشی ها، رستوران های بین راهی و مراکز عرضه فرآورده های خام دامی انجام می گیرد.

احمدی ادامه داد: در طرح نظارت ویژه عید نوروز و ماه رمضان ۶۰ نفر کارشناس، ناظر و بازرس در ۲ نوبت صبح و عصر از این اماکن بازدید می کنند.

وی یادآور شد: سامانه تلفنی ۱۵۱۲ اداره کل دامپزشکی استان نیز در این ایام آماده دریافت گزاش های مردمی است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha