«مسعود میرزا عسگری» روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا توضیح داد که با خارج شدن این واحد ۳۲۰ مگاواتی، اهم فعالیتهای برنامهریزی شده برای تعمیرات دوره ای این واحد شامل؛ تعویض پکینگهای ۳ سل از برج خنک کن، تعویض چند ردیف از لولههای ریهیت ناحیه گرم و واتروال، قلیاشویی بویلر، تعویض بسکتهای ناحیه سرد ژانگسترومها، بازدید و سرویس C.W.Pumpها، بازدید و سرویس F.D.Fanها و G.R.Fan، رفع نشتی و تعویض تعدادی از والوهای بویلر و سیکل در حال انجام است.
وی ضخامت سنجی لولههای ریهیت، رفع نشتی از بدنه بویلر و ژانگسترومها، بازدید و تمیزکاری مبدلهای حرارتی، بازدید و تست هیترهای فشارقوی و فشار ضعیف، بازدید و تست استیم ایرهیترها، سرویس دورهای فنهای برج خنک کن، تمیزکاری استخر جدید، سرویس دورهای ترانسفورماتورها، باسبارها و موتورهای الکتریکی ۶کیلوولت و ۳۸۰ ولت، تعویض و نصب Power Supply، بازدید و سرویس منابع تغذیه و کابینتها، تست و کالیبره تجهیزات ابزاردقیقی را از دیگر فعالیت های در حال انجام در این دوره از تعمیرات ذکر کرد.
میرازعسکری تصریح کرد: با توکل به خداوند بزرگ و تلاش شبانه روی کارکنان پر توان نیروگاه، مصمم هستیم در کوتاه ترین زمان ممکن تعمیرات دوره ای را انجام و این واحد را به چرخه تولید بازگردانیم.
مدیرعامل شرکت مدیریت تولید برق بیستون در ادامه گفت: نیروگاه بیستون قدیمیترین نیروگاه در بین سه استان غربی ایران از جمله کرمانشاه، کردستان و ایلام است.
وی ادامه داد: نقش اساسی این نیروگاه پایداری شبکه در منطقه غرب کشور است و به تعبیری می توان گفت ستون پایدار کننده شبکه برق ایران در غرب کشور محسوب می شود.
به گزارش ایرنا؛ نیروگاه حرارتی بیستون دارای ۲ واحد ۳۲۰ مگاواتی است که در کیلومتر ۲۰ جاده کرمانشاه به همدان قرار دارد و نقش بسزائی در پایداری شبکه سراسری برق در غرب کشور، به عهده دارد.
کرمانشاه با داشتن ۲۵ هزار کیلومتر مربع وسعت و ۳۷۱ کیلومتر مرز مشترک با کشور عراق؛ ۷۸۵ هزار مشترک برق دارد که ۸۳ درصد از آنها، یعنی ۶۵۲ هزار مشترک خانگی هستند.
استان کرمانشاه با ۲ میلیون نفر جمعیت دارای ۳۵ شهر و ۲ هزار و ۵۹۵ روستا است.
این استان ۳۷۱ کیلومتر مرز مشترک با کشور عراق دارد و درامتداد این مرزها نیز ۲ مرز رسمی و ۶ بازارچه مرزی فعال است.