شهرکرد- ایرنا- مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر چهارمحال و بختیاری از خدمت‌رسانی به یک‌هزار و ۳۳۹ حادثه‌دیده از ۲۴ اسفندماه پارسال تا ۱۳ فروردین سالجاری در قالب طرح امداد و نجات نوروزی خبر داد.

به گزارش ایرنا، به نقل از جمعیت هلال‌احمر استان، مسعود مثنوی روز سه‌شنبه با اعلام این خبر افزود: در این مدت ۲۷ پایگاه امداد و نجات نوروزی شامل ۱۳ پایگاه جاده‌ای ثابت، چهار پایگاه امدادی موقت، پنج پایگاه امدادی کوهستان، یک پایگاه واکنش سریع، چهار تیم توانی بانوان به صورت ۲۴ ساعته آماده خدمت‌رسانی به مسافران و گردشگران بودند.

وی اظهار داشت: در این مدت ۵۲ حادثه در استان به وقوع پیوست و ۴۰۶ خانوار و یک‌هزار و ۳۳۹ نفر دچار حادثه شدند که به یک‌هزار و ۲۴۴ نفر امدادرسانی شد.

به گفته وی، در این مدت به یک‌هزار و ۱۶۴ فرد گرفتار در برف و کولاک استان خدمات‌رسانی انجام شد.

مثنوی اظهار داشت: خدمات ارائه شده به حادثه‌دیدگان با حضور ۱۸۵ نیروی امدادی در قالب ۵۸ تیم عملیاتی ارائه شد.

بهره‌مندی ۱۴۱ هزار و ۲۲۴ نفر از خدمات نوروزی

مدیرعامل جمعیت هلال احمر چهارمحال و بختیاری از خدمات‌رسانی به ۱۴۱ هزار و ۲۲۴ نفر توسط داوطلبان عضو این جمعیت از ۱۴ اسفندماه ۱۴۰۲تا ۱۳ فروردین ۱۴۰۳ خبر داد و گفت: این خدمات در قالب بیست و چهارمین طرح ملی خدمات بشردوستانه جمعیت به مسافران نوروزی ارائه شد و این خدمات با همکاری ۲ هزار و ۱۰۶ نفر روز از جوانان داوطلب ارائه شده است.

به گفته وی، ۲۰ هزار و ۵۷۷ نفردر سطح استان نیزبه پویش بهرفت(بهبود رفتارهای ترافیک) پیوستند و ۱۹ هزار و ۹۱۵ کودک از فضای دوست‌دار کودک بهره‌مند شدند.

مثنوی اظهار داشت: ۱۰ هزار و ۲۳۷ نفر به خیمه نماز و غرفه فرهنگی، چهار هزار و ۷۲۳ نفر به غرفه طرح یاس مراجعه کردند و خدمات درمانی و بهداشتی از جمله سنجش و کنترل میزان فشار و قند خون برای ۱۵هزار و ۹۱۸ نفر انجام شد.

وی افزود: در این مدت با اجرای پویش سبز (حفظ محیط زیست و منابع طبیعی) ۱۲ هزار و ۶۹۵ اصله نهال توزیع و غرس شد.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر چهارمحال و بختیاری گفت: در این مدت در قالب تیم‌های سحاب، ایمن‌سازی ۲ هزار و ۷۷۷ منطقه و اماکن تفریحی، پیشگیری‌ از بروز ۲ هزار و ۳۷۲ حادثه و ارائه سه هزار و ۵۶۳ خدمت امدادی و هشت هزارو ۵۶۱ مورد آموزش مهارت ایمنی و امدادی به مسافران و گردشگران ارائه شد.

به گزارش ایرنا، طرح نوروزی چهارمحال و بختیاری با حضور دستگاه‌های خدماتی و اجرایی از جمله پلیس راه، هلال احمر، اورژانس، راهداری و حمل و نقل، بهداشت، دامپزشکی، شرکت نفت، مدیریت بحران از تاریخ ۲۴ اسفندماه ۱۴۰۲ آغاز شد و تا ۱۴ فروردین ماه سال ۱۴۰۳ خدمات‌رسانی دستگاه‌های امدادی و خدماتی به مسافران و گردشگران ادامه داشت.

چهارمحال و بختیاری سه‌هزار و ۷۳۲ کیلومتر راه دارد که ۲۵۹ کیلومتر بزرگراه، ۷۶۱ کیلومتر راه اصلی، ۲۹۱ کیلومتر راه فرعی و ۲ هزار و ۳۶۹ کیلومتر راه روستایی است که در آستانه سال جدید و طرح نوروز آمادگی نیروهای امدادی و انتظامی برای امدادرسانی با همکاری دستگاه‌های مختلف امدادی از جمله پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا، سازمان راهداری، جمعیت هلال احمر و اورژانس فعال شد.