به گزارش ایرنا، " دکتر " علی فاتحی نیا " روز شنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه ابرکوه افزود: هماکنون پنج کشتارگاه صنعتی طیور و ۹ کشتارگاه دام شامل هفت کشتارگاه به صورت سنتی و ۲ باب به صورت صنعتی در استان مشغول فعالیت است.
وی تفکیک جنسیت لاشههای استحصالی در کشتارگاه با برچسبهای رنگی (آبی و زرد) و اطلاع رسانی همه روزه آن را از اقدامات مهم دامپزشکی ابرکوه ذکر کرد و گفت: این شهرستان پیشرو در اطلاع رسانی به مصرف کنندگان گوشت قرمز است.
این مسئول، راهاندازی سامانه ۱۵۱۲ در استان را اقدامی موثر خواند و گفت: شهروندان تمام مشکلات مرتبط با حوزه دامپزشکی را که شامل پیشنهاد، انتقاد و یا گزارش تخلف است به دامپزشکی مستقر در شهرستان در میان بگذارند تا در اسرع وقت و حتی به صورت میدانی موضوع مورد بررسی قرار گیرد.
فاتحی نیا گفت: در سال گذشته ۳۸ اردوی جهادی دامپزشکی برای محرومیت زدایی در مناطق کم برخوردار برگزار و بیش از ۱۷۰ هزار راس دام از خدمات واکسیناسیون و بیش از ۱۳۰ هزار راس دام از خدمات سم پاشی بدن و همچنین ویزیت و درمان رایگان استفاده کردند.
وی گفت: در حوزه نظارت بهداشتی نیز بیش از ۲۹ هزار نوبت بازرسی از واحد عرضه کننده فرآوردههای خام دامی انجام و یک هزار و ۲۶۰ مورد از این بازدیدها تخلف غیر بهداشتی و ۱۰۷ تن محموله ضبط شده ۲۷۹ مورد نمونه برداری شد.
مرکز شهرستان ابرکوه در ۱۴۰ کیلومتری شهریزد قرار دارد.