به گزارش ایرنا از پایگاه خبری آستان قدس، حجت الاسلام احمد مروی روز یکشنبه در مراسم گرامیداشت یاد شهید مطهری و نکوداشت اساتید برگزیده حوزه علمیه خراسان افزود: آنجا که مارکسیسم به مرزهای فکری و عقیدتی نسل جوان هجمه می کند، استاد مطهری شرحی مبسوط بر کتاب «اصول فلسفه و روش رئالیسم» مرحوم علامه طباطبایی مینویسد و آنجا که میبیند توده مردم به آموزههای اخلاقی و تربیتی نیاز دارند کتاب «داستان راستان» می نویسد و آنجا که در یک مجله غیرخوشنام مثل «زن روز» به حقوق زن در اسلام اهانت میشود؛ در همان مجله پاسخ می دهد.
وی ادامه داد: شهید مطهری در مبانی دینی متصلب بود و با هیچکس در دفاع از دین تعارف نداشت و از افرادی بود که از همان ابتدا با سازمان مجاهدین خلق مخالف بود و آنها را منحرف می دانست.
تولیت آستان قدس اظهار کرد: شهید مطهری تمام وجود خود را وقف تبلیغ دین کرده بود و به هیچ عنوان در این راه خود را نمیدید، لذا خداوند نیز نام او را اینگونه بلند کرد و این رمز ماندگاری شهید مطهری است؛ او علیرغم آن جایگاه علمی رفیع، هیچگاه از تبلیغ دین غافل نبود، بطوریکه در مساجد غیر مطرح تهران نیز منبر میرفت.
وی خاطرنشان کرد: این جمله امام خمینی(ره) که فرمودند: «تمام آثار شهید مطهری را بلااستثناء تأیید میکنم» بسیار جمله بزرگی است، امام(ره) تنها در خصوص استاد مطهری این فرمایش را دارند و با توجه به احتیاطهایی که امام(ره) در خصوص افراد داشتند، این جمله نشان دهنده اطمینان ایشان به این شهید بزرگوار است.
تولیت آستان قدس رضوی شهید مطهری را یک الگو برای طلاب دانست و گفت: خصوصیات و فضیلتهای شهید مطهری باید در حوزههای علمیه و میان طلاب رشد پیدا کند و تقویت شود؛ این شهید والامقام حقیقتا خادم دین بود.
وی در بخش دیگری به پیشینه درخشان حوزه علمیه خراسان اشاره و بیان کرد: حوزه علمیه خراسان در طول تاریخ از مراکز علمی شاخص و برجسته جهان تشیع بوده، بطوریکه پس از حوزه علمیه نجف دارای بیشتر سابقه و قدمت است.
وی با تأکید بر اینکه حوزه خراسان باید جایگاه حقیقی خود را بدست آورد؛ گفت: حوزه خراسان باید به جایگاهی برسد که طلاب حوزه قم و نجف بگویند برای کسب علم چند سالی نیز به حوزه مشهد برویم، این جایگاهی است که از حوزه مشهد در جوار مرقد شریف عالم آل محمد(ص) انتظار میرود و با توجه به اساتید توانمند و طلاب با استعدادی زمینه تحقق این مهم فراهم است.
تولیت آستان قدس رضوی گفت: ارتباط اساتید حوزه با طلاب نباید یک ارتباط اداری باشد، وجود ارتباط صمیمی میان اساتید و طلاب در پرورش شاگردان و حفظ پیوند طلاب با نظام حوزه و طلبگی بسیار مؤثر است و این سیره بزرگان حوزه بوده است.
حوزه علمیه خراسان بیش از ۳۹ هزار طلبه و روحانی دارد که امسال بیش از ۲۰ هزار نفر از آنها مشغول به تحصیل و سایر افراد نیز در حال انجام رسالت طلبگی خود هستند.