به گزارش ایرنا، حسن خیریان پور روز سه شنبه در جلسه شورای سیاستگذاری و توسعه بخش کشاورزی این استان افزود: در صورت تحقق این مهم روزانه ۲۰ هزار تن به ظرفیت تولید گوشت قرمز این استان افزوده می شود.
وی میزان مصرف روزانه شیر در مازندران را سه هزار و ۳۰۰ تن ذکرکرد و اظهار داشت: این در حالی است که حدود ۳۰۰ تا ۴۰۰ تن آن در داخل استان تولید می شود و با توجه به ظرفیت های موجود در تولید شیر و گوشت قرمز در مازندران، توسعه واحدهای دامی لازم و ضروری است.
وی بر لزوم احیای واحدهای راکد دامپروری در استان تاکید کرد و اظهار داشت: با توجه به شعار امسال رهبری با عنوان جهش تولید با مشارکت مردم، احیای واحدهایی که قابلیت را ه اندازی دارند در دستور کار قرار گرفته است و واحدهایی هم که قابلیت فعالیت دوباره ندارند از چرخه و فعالیت اقتصادی خارج خواهند شد.
معاون استاندار مازندران تصریح کرد: طرح احداث شهرک دامپروری که در کجور نوشهر پیش بینی شده بود، چون در منطقه حفاظت شده البرز مرکزی واقع شده است، اکنون بلا تکلیف رها شده که باید مورد رسیدگی قرار گیرد.
خیریانپو، احداث پالایشگاه شیر را یکی از نیازها و ضرورت های اصلی در مازندران عنوان کرد و افزود: تاخیر در پرداخت وجه شیر خریداری شده توسط کارخانجات از دیگر مشکلات فعالان این عرصه است که باید مورد توجه قرار گیرد.
این مقام مسوول، همچنین بر لزوم اصلاح نژاد دام برای افزایش تولید گدشت قرمز و شیر تاکید کرد و گفت: در حوزه دام و دامپروری، مازندران با کمبود نیروی انسانی مواجه است و برای رفع این مشکل به ناچار از اتباع بیگانه استفاده می شود.
وی تصریح کرد: پنج شهرک دامپروری در مازندران وجود دارد که بیشتر آنها نیمه فعال هستند و این در حالیست که شرق این استان حتی از داشتن یک کشتارگاه صنعتی دام محروم است.
در مازندران ۱۶ هزار و ۳۰۰ واحد دامی با در اختیار ۷۴۰ هزار راس دام مشغول فعالیت هستند و سالانه ۷۱ هزار تن گوشت قرمز تولید در این استان تولید و به بازار مصرف عرضه می شود.