به گزارش ایرنا؛ ابراهیم احمدی شامگاه سه شنبه در آیین رونمایی از سند چشمانداز نوسازی مدارس استان بوشهر اظهار کرد: در این زمینه یک بانک اطلاعاتی کامل در خصوص نیازهای آموزشی تدوین شد.
وی افزود: نیاز استان بوشهر، احداث یک هزار و ۸۰۰ کلاس درس است که تا پایان سال گذشته ۵۰۶ کلاس درس ساخته شد.
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان بوشهر تصریح کرد: با توجه به تفاهمنامهای منعقد شده با استانداری بوشهر، ۱۰ هزار میلیارد ریال اعتبار مورد نیاز طرح های این تفاهم نامه از محل اعتبارات استانی و مابقی از اعتبارات ملی تأمین می شود.
احمدی بیان کرد: دولت سیزدهم مصمم به جمع آوری مدارس کانکسی در استان بوشهر است و در کنار اعتبارات ملی و استانی از توان خیرین حقیقی و حقوقی استفاده می کند.
وی یادآور شد: بزرگترین مدرسه شهر بوشهر با زیربنای یکهزار و ۷۰۰ مترمربع در شهر بوشهر در حال ساخت و هزینه آن توسط خیر تأمین شده است.
۱۴۰ مجتمع آموزشی استان بوشهر تکمیل میشود
استاندار بوشهر گفت: امسال در حوزه مدرسهسازی یک حرکت بینظیری را شروع خواهیم کرد و تلاش میکنیم ۱۴۰ مجتمع آموزشی را به اتمام برسانیم.
احمد محمدیزاده افزود: در راستای سال «جهش تولید با مشارکت مردم»، تمرکز و جهت دهی اعتبارات استان در حوزه آموزش و پرورش در بخش های نرمافزاری و سختافزاری است.
فرهنگ مدرسه سازی توسط خیرین فراموش نشود
رئیس مجمع خیرین مدرسهساز استان بوشهر گفت: حتی اگر دولت بودجه مدرسه ساختن را نداشته باشد نباید این فرهنگ کمک در مدرسهسازی به فراموشی سپرده شود.
امیر حریری افزود: همه خیرین با رغبت و اخلاص کامل دارایی خود را در این زمینه هزینه میکنند تا این فرهنگ را ترویج دهند.
وی اضافه کرد: تمامی خیرین درسآموخته مکتب امام علی (ع) هستند همانگونه که حضرت، با وجود روزه بودن، افطار خود را به نیازمندان میداد.
در این جشنواره که تفاهمنامه ۲ باب مدرسه ۶ کلاسه توسط خیر «ابوذر طاهریپور» به امضا رسید، از کتاب خیّر مدرسهساز «حاج حسین زارعی» رونمایی شد.