به گزارش خبرنگار ایرنا یکی از جلوههای ویژه و چشم نواز صندوقهای رای، مشارکت پرشور و امیدوارانه سالمندان آن هم در دمای بالای ۴۰ درجه هشتمین روز تیر ۱۴۰۳ بوده که با در دست داشتن مدارک هویتی گامهای آهسته خود را به پای صندوقهای رای رساندند.
عمل به تکلیف سن و سال نمیشناسد و پیرزنها و پیرمردها با تکیه بر عصایشان یا دست در دست فرزندان و نوهها آمدند تا بگویند با رای خود در سرنوشت کشورمان سهیم هستیم و به آمدن روزهای بهتر امید داریم.
شاید این حضور، درسی است که باید از پدربزرگها و مادربزرگها آموخت؛ درس فرار از بی تفاوت بودن، درس فرار از دلسرد بودن و ناامید بودن همچنین درسی باشد که در مسیر ادای به تکلیف سیاسی تنها یک عدد است.
حضور پیرمردی که دستهایش را به عصا تکیه داده و خود را با کمک نوههایش به شعبه رسانده بود، بانوی ۹۰ ساله که سوار بر ویلچر با کمک نوهاش به شعبه مراجعه کرد یا پیرمردی که به سختی گام بر میداشت اما به تنهایی رای خود را به صندوق انداخت و تصویر و فلیمش فضای مجازی را پر کرد.
یا پیرمرد و پیرزنی که کنار هم پای صندوق رای آمدند همگی از زیباترین صحنههایی است که در قاب دوربینها به ثبت رسید و موجی از تحسین همگانی را به دنبال داشت.
حاج عباسعلی رضایی که در شعبه شهرداری بیرجند حضور پیدا کرده بود به خبرنگار ایرنا گفت: امروز که چشم همه دشمنان داخلی و خارجی به حضور مردم سر صندوقهای رای است وظیفه شرعی و ملی خود دانستم که حضور پیدا کنم.
وی افزود: انقلاب اسلامی با خون هزاران شهید به پیروزی رسید و مسیرش را ادامه داد حداقل برای پایمال نشدن خون شهدا هم واجب است که مردم در انتخابات شرکت کنند.
پیرزن بیرجندی هم که با کمک فرزندانش به سختی رای خود را در این شعبه اخذ رای به صندوق انداخت، گفت: احساس تکلیف کردم و از فرزندانم خواستم مرا تا پای صندوق همراهی کنند.
حاجیه زهرا بهلولی افزود: همیشه در انتخابات شرکت کردم و تا عمر دارم شرکت خواهم کرد.
وی گفت: به امید خدا مردم رئیس جمهوری را انتخاب کنند که مانند شهید رئیسی برای مردم دل بسوزاند.