به گزارش ایرنا از پایگاه اطلاعرسانی این دانشگاه، حسن چشمی روز دوشنبه با اشاره به شعار دانشگاه علوم پزشکی سبزوار مبنی بر شفافیت بودجه و انضباط مالی، اظهار کرد: از مجموع درآمدهای دانشگاه ۵۰ درصد صرف حقوق و مزایای نیروهای شرکتی و قسمتی از حقوق نیروهای رسمی و پیمانی، ۲۵ درصد صرف خرید دارو و ملزومات مصرفی و ۲۵ درصد نیز صرف هزینههای جاری از جمله حق الزحمه پزشکان، غذای بیماران، حامل های انرژی و پشتیبانی نرم افزارها می شود.
وی تصریح کرد: در خصوص پرداخت کارانه و اضافه کاری باید منابعی از طرف وزارت بهداشت به صورت کمک در اختیار دانشگاه قرار گیرد که با وجود پیگیریهای متعدد توسط نمایندگان منطقه در مجلس، معاون استاندار و فرماندار ویژه سبزوار و نیز مسوولان ارشد دانشگاه، مبلغ قابل توجهی که جوابگوی تمام مطالبات پرسنلی باشد، تاکنون تخصیص نیافته است.
چشمی ادامه داد: رییس دانشگاه در سال ۱۳۹۸ با ارسال نامه ای به معاون توسعه وزیر وقت بهداشت، وضعیت بودجهای این دانشگاه نسبت به دیگر دانشگاه ها و نیز وضعیت پرداخت پرسنلی را بسیار نامناسب گزارش کرده بود.
معاون توسعه دانشگاه علوئم پزشکی سبزوار، تاکید کرد: با وجود پیگیری ها تاکنون اعتبارات مناسبی تخصیص نیافته است، به طوری که هم اینک کارانه ۱۴ ماه، اضافهکاری، ۲ ماه پزشک خانواده، ۲ نیمسال حق التدریسی ها پرداخت نشده و مقیمی و ماندگاری تا پایان سال ۱۴۰۲ و آنکالی تا پایان شهریور سال ۱۴۰۲ تسویه شده است.
دانشگاه علوم پزشکی سبزوار با پنج دانشکده پزشکی، پیراپزشکی، بهداشت، پرستاری و مامایی، پرستاری جوین در ۳۲ رشته کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد، دکترای حرفه ای، دستیاری و رشته PHD و بیش از ۲ هزار و ۳۰۰ دانشجو و ۱۵۴ عضو هیأت علمی در منطقه غرب خراسان رضوی فعال است.
این دانشگاه با ۴۵ مرکز خدمات جامع سلامت فعال، ۳۱ پایگاه شهری و یک پایگاه روستایی، ۱۹۵ خانه بهداشت و ۶ بیمارستان زیر پوشش به بیش از نیم میلیون نفر جمعیت شهرستانهای جوین، جغتای، خوشاب، داورزن و ششتمد در غرب خراسان رضوی خدمات بهداشتی و درمانی میدهد.