محمد داداش زاده روز چهارشنبه در گفتگو با خبرنگار ایرنا با اشاره به حجم بالای پرونده های ورودی هر ماهه به این شورا در مقایسه با سایر شهرستان های استان تهران گفت : آمارها نشان می دهد درصد رسیدن به صلح و سازش در شعب شورای حل اختلاف شهرستان ملارد از میانگین کشوری و استانی بیشتر است .
وی اضافه کرد : شوراهای حل اختلاف از جمله نهادهای قضایی می باشند که به منظور کاهش تراکم امور در دادگاهها ، رسیدگی سریع تر به دعاوی و رسیدن به صلح و سازش بین اشخاص حقیقی تشکیل گردیده است .
داداش زاده ادامه داد : دعاوی مالی تا سقف ۲۰۰ میلیون تومان ، اختلاف در مواردی همچون نفقه ، تمکین ، طلاق ،تخلیه ، موجر و مستاجر ، ضرب و جرح و انحصار وراثت از عمده موضوعاتی است که در این شهرستان بیشترین پرونده ها پیرامون آنها تشکیل و در شعبات شورای حل اختلاف مورد رسیدگی قرار می گیرد .
رئیس دادگستری ملارد با بیان این نکته که پرونده های مختومه در این شعب عمدتا بواسطه ایجاد سازش بین طرفین ، جلب رضایت و گذشت شاکی و سقوط دعوی می باشد گفت : این میزان پرونده منجر به صلح و سازش با استفاده از افراد متخصص و مجرب با تحصیلات مرتبط در حوزه حقوقی و قضائی و همچنین اهتمام و تلاش اعضای شعب و سایر همکاران صورت گرفته که نسبت به سالهای گذشته از روند رو به رشد و قابل قبولی برخوردار است .
این مقام مسئول در بخش دیگری از سخنان خود ، تکلیف اصلی قوه قضائیه را اقامه قسط و عدل برشمرد و در ادامه به تشریح برخی فعالیتها و برنامه های آتی در زمینه های کاهش زمان اطاله دادرسی و تسریع در رسیدگی به دعاوی پرداخته و لزوم آشنائی با برخی قوانین و مقررات ، ارائه آموزش های لازم به خانواده ها به ویژه زوج های جوان و اجرای برنامه های پیشگیرانه در راستای کاهش و کنترل جرائم و آسیب های اجتماعی از سوی مسئولان ذیربط را خواستار شد .
گفتنی است در شورای حل اختلاف شهرستان ملارد ، ۱۱ شعبه رسیدگی بعلاوه ۲ شعبه اجرای احکام با همکاری ۱۵ صلح یار فعالیت دارند .