امیر سلیمان طاهری روز شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: از جمله خدمات ارتش در مرز خسروی راه اندازی بیمارستان مجهز صحرایی ارتش در مرز خسروی است که این بیمارستان با دارا بودن بخش های مختلف دندانپزشکی، آزمایشگاه، رادیولوژی، عمل جراحی و با حضور پزشکان خدمت خوبی به زوار ارائه کرده که رضایت زائران مراجعه کننده را نیز در بر داشته است.
وی اظهار کرد: همچنین ارتش جمهوری اسلامی در مرز خسروی ۱۴ موکب به منظور پذیرایی و ارائه خدمت به زائران مستقر کرده که در این موکب ها ۲ هزار وعده صبحانه و در برخی موارد غذا و آب و شربت توزیع و در کنار این مواکب پذیرایی خدمات رفاهی و بهداشتی همچون آرایشگری و خیاطی، لباسشویی، حمل بار زائران و خدمات کمک به افراد سالمند ارایه می شود.
فرمانده قرارگاه منطقه ای غرب نزاجا ادامه داد: همچنین در محدوده شهر قصرشیرین نیز پارکینگ بزرگ ارتش با ظرفیت بیش از ۱۵ هزار دستگاه خودرو در حال خدمت به زائران است و زوار می توانند از این پارکینگ ها به صورت شبانه روزی برای پارک خودروهای شخصی خود استفاده کرده و از آنجا با اتوبوس های پیش بینی شده به پایانه مرزی خسروی منتقل شوند.
امیر طاهری ادامه داد: خدمات ارتش به زائران تا پایان اربعین ادامه خواهد داشت و تمام تلاش ما این است که زائران بتوانند سفر راحت و ایمنی را به کربلای معلی داشته باشند.
به گزارش ایرنا، قصرشیرین در غرب کرمانشاه با بیش از ۲۷ هزار نفر جمعیت و افزون بر ۱۸۶ کیلومتر مرز با عراق دارای ۲ مرز رسمی خسروی و پرویزخان است.
مرز خسروی در گذشته جزئی از راه ابریشم بود که خسروی - منذریه مسیر اصلی به سمت جاده بغداد و سپس بندر حلب در سوریه و ساحل دریای مدیترانه بود.
خسروی در فاصله ۱۵ کیلومتری قصرشیرین تا بغداد پایتخت عراق ۱۹۰، نجف ۳۸۰، کربلا ۳۰۰، کاظمین ۲۰۳ و سامرا ۳۲۶ کیلومتر فاصله دارد و به دلیل مسافت کوتاهی که نسبت به سایر مرزهای کشورمان با شهرهای زیارتی و مهم عراق دارد، کانون مهم تردد مسافر و زائر ایرانی و عراقی است.
قصرشیرین ۱۴ واحد اقامتی شامل هتل و مهمانپذیر درجه یک تا سه با ۳۲۲ اتاق و یک هزار و ۲۰۰ تخت دارد و زائرانی که مرز خسروی را برای ورود به عراق انتخاب میکنند پس از عبور از شهرهای دیالی و بغداد به کاظمین سپس کربلا و نجف میرسند و همچنین پیش از زیارت امام حسین(ع) به امامان مدفون در کاظمین و سامرا مشرف میشوند.