به گزارش خبرنگار ایرنا، سردار محمد شرفی روز یکشنبه در جلسه قرارگاه اربعین انتظامی استان کرمانشاه در مرز خسروی، افزود: مهمترین وظیفه پلیس در ماموریت بزرگ اربعین برقراری امنیت و ایجاد آرامش برای زائران حضرت اباعبدالله الحسین (ع) است که بنا بر گواه خود زائران، پلیس تاکنون توانسته این وظیفه مهم را به بهترین شکل ممکن انجام دهد.
وی اظهار کرد: همکاران ما با نگاه اعتقادی در ماموریت اربعین حاضر شده اند و شبانه روز در حال خدمت به زائران هستند و در پایان نیز با سربلندی این وظیفه و ماموریت خود را به سرانجام می رسانند.
رییس قرارگاه اربعین فراجا ادامه داد: یکی از مهمترین دغدغه های زائران حسینی آماده سازی زیرساخت های جاده ای در مسیرهای منتهی به پایانه مرزی بود که با اقدامات صورت گرفته این زیرساخت ها فراهم شده است.
شرفی یادآوری کرد: تسهیل و روان سازی مسیرهای تردد زائران اربعین نکته دیگری است که زائران توقع دارند و از این رو باید تلاش کنیم این مهم هم به سرانجام برسد و شرایطی فراهم کنیم که زوار برای تردد با مشکل مواجه نشوند.
رییس قرارگاه اربعین فراجا خاطرنشان کرد: یکی از اتفاقات خوبی که در اربعین امسال رخ داد در حوزه صدور گذرنامه بود، جایی که توانستیم با خرید تجهیزات مورد نیاز گذرنامه هایی مردم را در سریع ترین زمان ممکن چاپ و درب منزل به آن ها تحویل دهیم.
گذرنامه در بازه زمانی ۷۲ ساعته صادر و چاپ می شود
سردار شرفی اضافه کرد: صدور و چاپ گذرنامه در بازه زمانی ۷۲ ساعته و تحویل آن درب منزل به متقاضایان باعث افزایش رضایتمندی مردم شده است.
وی همچنین با اشاره به حل معضل ازدحام زائران در پایانه های مرزی کشور طی سال های گذشته، افزود: امروز زائران چه هنگام خروج از کشور و چه ورود تنها ظرف مدت چهار ثانیه توقف دارند و می توانند با تردد بدون اتلاف وقت به سفر معنوی خود بپردازند.
رییس قرارگاه اربعین فراجا با بیان اینکه امسال بیش از ۸۰ درصد زائران با خودروهای شخصی به پایانه های مرزی مراجعه کرده اند ادامه داد: ظرفیت کافی برای پارک خودروی زائران وجود دارد و اغلب زائران هم رضایت داشته اند.
او گفت: زائران توجه کنند استراحت کافی داشته باشند و از رانندگی هنگام خستگی پرهیز کنند تا حادثه تلخی رخ ندهد.
رییس قرارگاه اربعین فراجا در ادامه به میزبانی خوب کرمانشاه از زائران اربعین اشاره کرد و گفت: با تلاش های صورت در استان شرایط خوبی برای زائران اربعین فراهم شده است.
وی تصریح کرد: با مجموعه اقدامات صورت گرفته مرز خسروی از شرایط بسیار خوبی برای تردد زائران چه برای خروج از کشور و چه ورود برخوردار است و قطعا زوار می توانند با آسایش و آرامش از این مرز تردد کنند.
سردار شرفی در پایان گفت: از هم اکنون باید به فکر طرح ها و برنامه های نوآورانه برای اربعین سال آینده باشیم تا خدمات متنوع تری به زائران ارائه کنیم و هرچه بیشتر رضایت آن ها جلب شود.
فرمانده قرارگاه اربعین فراجا امروز یکشنبه از روند تردد زائران و خدمات رسانی به آن ها در پایانه ی مرزی خسروی بازدید کرد.
به گزارش ایرنا؛ قصرشیرین در غرب کرمانشاه با بیش از ۲۷ هزار نفر جمعیت و افزون بر ۱۸۶ کیلومتر مرز با عراق دارای ۲ مرز رسمی خسروی و پرویزخان است.
مرز خسروی در گذشته جزئی از راه ابریشم بوده که خسروی - منذریه مسیر اصلی به سمت جاده بغداد پایتخت کشور عراق و سپس بندر حلب در سوریه و ساحل دریای مدیترانه بود.
خسروی در فاصله ۱۵ کیلومتری قصرشیرین تا بغداد پایتخت عراق ۱۹۰، نجف ۳۸۰، کربلا ۳۰۰، کاظمین ۲۰۳ و سامرا ۳۲۶ کیلومتر فاصله دارد و به دلیل مسافت کوتاهی که نسبت به سایر مرزهای کشورمان با شهرهای زیارتی و مهم عراق دارد، کانون مهم تردد مسافر و زائر ایرانی و عراقی است.
قصرشیرین ۱۴ واحد اقامتی شامل هتل و مهمانپذیر درجه یک تا سه با ۳۲۲ اتاق و یک هزار و ۲۰۰ تخت دارد و زائرانی که مرز خسروی را برای ورود به عراق انتخاب میکنند پس از عبور از شهرهای دیالی و بغداد به کاظمین سپس کربلا و نجف میرسند، همچنین پیش از زیارت امام حسین به امامان مدفون در کاظمین و سامرا مشرف میشوند.