حجت الاسلام محمد جواد قهرمانی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: امروز ازکشورهای مختلف جهان بیش از صدها طلبه در حوزه علمیه قم تحصیل می کنند و شوق یادگیری آموزه های دین اسلام را دارند که این امر نشان می دهد مکتب و سیره پیامبر اسلام برای امروز بشریت هم برنامه و حرفی دارد.
وی با اشاره به ویژگی های شخصیتی پیامبر اسلام (ص) اضافه کرد: پیامبر اسلام (ص) سمبل ادب و اخلاق بود و درآیات مختلف قرآن کریم آمده است خداوند متعال برای اینکه رحمت خود را بر بشریت نشان دهد رحمتش را دروجود نبی مکرم اسلام تجسم کرد و او رحمه للعالمین شد.
وی ادامه داد: خدای متعال نبی مکرم اسلام را خوش خلق آفرید و او را رحمتی برای بشریت نازل کرد.
معاون تهذیب مجتمع آموزشی و پژوهشی تبلیغ حوزه علمیه قم اظهارکرد: رسول خدا همچنین نماد اخلاص، فداکاری و تواضع بود و همین خصوصیات باعث شد تا مردم عاشق و شیفته سیره و شخصیت او شوند.
حجت الاسلام قهرمانی افزود: اما رفتار نیک و سعه صدر پیامبر باعث شد مردم دور او جمع شوند و به سخن او گوش داده، راه او را طی کنند.
وی اظهارکرد: تواضع رسول خدا مردم را شیفته خود کرد و باعث شد او بر قلب ها حکومت کند و مقبول مردم شود.
معاون تهذیب مجتمع آموزشی و پژوهشی تبلیغ حوزه علمیه قم اظهارکرد: امین و عادل بودن دیگر ویژگی رسول خدا بود که باعث شد درعصر جاهلیت مردمانی که غرق در نادانی و جهالت بودند شیفته امین و عادل بودن او شوند و از قبایل و طوایف مختلف بسوی او آمده و به اسلام گرایش پیدا کرده و از پیروان واقعی اسلام شوند.
وی افزود: رسول خدا با عادل بودن خود نشان داد اسلام دین عدالت است و به همین دلیل طیف های مختلف مردم مجذوب او شده و به اسلام ایمان آوردند.
به گزارش ایرنا،روز بیست و هشتم صفر سالروز رحلت پیامبر (ص) و شهادت امام حسن مجتبی (ع) است. حضرت محمد (ص) در سال یازدهم هجری قمری و امام حسن مجتبی (ع) در سال ۵۰ هجری قمری به شهادت رسیدند.
پیامبر اکرم (ص) در ۶۳ سالگی، پس از ۲۳ سال دعوت و مجاهدت و ابلاغ پیام الهی و با گذراندن فراز و نشیبهای فراوان در راه انجام رسالت بزرگ خویش، رحلت فرمودند.